Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Miksi mainokset tulevat nykyään keltaisessa kuoressa?

Kotimaa
 
Postin uuden mainoskuoren nimi on Postinen.
Postin uuden mainoskuoren nimi on Postinen.

Posti on tuonut helmikuusta alkaen koteihin mainoksia keltaisessa Postinen-kuoressa.

Minkä takia tällainen päätös on tehty, Postin markkinointipalveluista vastaava johtaja Hanna-Leena Lindblom?
"Osoitteellinen viestintä laskee jatkuvasti. Osoitteeton markkina eli mainokset on sen sijaan pysynyt hyvällä tasolla. Nyt olemme lähteneet tekemään tällaista uudentyyppistä jakelua, joka on muissa länsimaissa ollut jonkin verran käytössä. Sen sijaan että jakaja lajittelee kaiken osoitteellisen ja osoitteettoman postin, voimme lajitella osan mainoksista Postisen avulla koneellisesti."

"Mainoksia myös luetaan vähän eri tavalla kuin kirjeitä ja lehtiä, ja Postinen helpottaa tätä prosessia kuluttajan kannalta. Postinen mahdollistaa myös lähettäjäasiakkaille kustannustehokkaan markkinoinnin."

HS:n tietojen mukaan mainoksia on päätynyt Postisen mukana myös kotitalouksiin, jotka ovat kieltäneet mainoksien jakelun. Jaetaanko Postista myös tällaisiin talouksiin?
"Ei jaeta. Toki jakajan täytyy katsoa aina ovella, missä on ei mainoksia -tarra ja missä ei. Inhimillisiä virheitä sattuu. Jos on vasta laittanut ei mainoksia -tarran, niin esikäsittelypaikkaan ei välttämättä ole tullut tietoa tästä. Siinä voi kestää ainakin joitain päiviä."

Eikö mainosten pakkaaminen erilliseen kuoreen ole haitallista ympäristölle?
"Olemme olleet tarkkana miettiessämme, miten tästä saadaan mahdollisimman ympäristövastuullinen kokonaisuus. Postinjakelumme on sataprosenttisesti hiilineutraalia, eli siitä aiheutuvat päästöt kompensoidaan ilmastoprojekteilla."

"Olemme myös laskeneet Postisen hiilijalanjäljen. Yhden postin saajan koko vuoden Postinen tuottaa alle kilon hiilidioksidia. Se on saman verran kuin noin viisikymmentä grammaa naudanlihaa tai kuusi kilometriä autolla ajamista."

Minkälaista palautetta Postisesta on tullut?
"Palautteen määrä yllätti meidät: yli 15 000 ihmistä vastasi lähettämäämme kyselyyn. Palaute on ollut pääasiassa positiivista tai neutraalia. Tosin kriittistäkin palautetta on tullut."

"Se, että mainokset on kääritty Postiseen, ei tietenkään muuta niiden suhtautumista, jotka ovat jo kriittisiä mainontaa kohtaan."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat