Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Timo Soini maanantaina HS:n puheenjohtajatentissä

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Martti kainulainen Lehtikuva
Timo Soini
Timo Soini Kuva: Martti kainulainen Lehtikuva

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini vakuuttaa, että puolue pyrkii vaalien jälkeen tosissaan hallitukseen. Se on kuitenkin kaikista eduskuntapuolueista maahanmuuttovastaisin. Miten tämä vaikuttaa mahdollisuuksiin nousta hallitukseen?

Muun muassa tätä kysytään Soinilta, joka on HS:n puheenjohtajatentissä tänään maanantaina kello 10. Häneltä tivataan myös tarkennuksia perussuomalaisten talouslinjauksiin. Soini on arvioinut leikkaustarpeeksi kuusi miljardia euroa 6–7 vuoden aikana, mutta mistä tulisi leikata?

Suora lähetys tentistä on nähtävissä HS.fi:ssä.

Edellisten vaalien jälkeen perussuomalaiset jättäytyivät pois hallituksesta, vaikka jytky toi puolueelle 19 prosenttia äänistä ja historiallisen vaalivoiton.

Huhtikuun vaalien lähestyessä mielipidemittaukset povaavat perussuomalaisille pienempää äänisaalista. HS:n äskettäin julkaiseman kyselyn mukaan puoluetta äänestäisi 15,2 prosenttia kansasta.

Lauantaina Ylen Ykkösaamun haastattelussa Soini ilmoitti, että hänelle kelpaavat hallituskumppaneiksi periaatteessa kaikki suuret puolueet.

"Pidän tärkeänä, että neljästä suuresta puolueesta kolme on hallituksessa."

Soinin jälkeen HSTV:n puheenjohtajatenttiin astuvat keskustan Juha Sipilä tiistaina ja kristillisdemokraattien Päivi Räsänen keskiviikkona.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat