Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sanottua kurinpidosta

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

"Jälki-istuntojen määrä on pienentynyt noin 70 prosenttia kasvatuskeskustelujen ansiosta. Jos oppilas on kuitenkin saanut jälki-istuntoa esimerkiksi sotkemisesta, hänen on ollut mahdollista vapaaehtoisesti vaihtaa istunto siivoojien apulaisena toimimiseen tai keittiöapuun."
Seppo Myllyoja, Joensuun lyseon peruskoulun va. rehtori
 

"Oikeutta määrätä siivoamaan sotkut on käytetty esimerkiksi sotkemistilanteissa ruokalassa. Nämä tilanteet ovat olleet työläämpiä toteuttaa kuin esimerkiksi repputarkastukset. Kaikki oppilaat eivät tunnu ymmärtävän sitä, että jos sotket, niin siivoat, ja jos rikot, niin korvaat."
Pertti Purhonen, Suutarilan yläasteen rehtori, Helsinki
 

"Olemme tutkineet oppilaan taskut kaksi kertaa. Epäily oli jonkin tavaran myymisestä tai välittämisestä, esimerkiksi tupakan tai nuuskan. Tarkastus sujui hyvässä yhteistyössä, eikä mitään löytynyt."
Pekka Pyykkönen, Kaukajärven koulun vs. rehtori, Tampere
 

"Tehtävien teettämistä jälki-istunnossa on toistaiseksi käytetty vähän. Tehtävällä tulisi olla syvällisempi tarkoitus. Opettajat, jotka pystyisivät tekemään jälki-istunnosta järkevällä tavalla kasvatusprosessin, ovat aineenopettajayhteisössä aika vähissä, joten on varmaan hyväkin, etteivät kaikki lähde kokeilemaan."
Jari Luukkonen, Mikkelin lyseon koulun rehtori
 

"Oppilaita on määrätty siivoamaan, jos lattia on sotkettu tai jos ruokalassa on sotkettu. Tilanteet ovat sujuneet vastustelematta – pyynnöstä on siivottu."
Kaisa Maliniemi, Vantaankosken koulun rehtori
 

"Kännykän käyttö on edelleen kaikista haastavin häiriötekijä koulussamme. Monilla oppilailla on suorastaan addiktio kännykän suhteen, ja oppitunnin pituinen ero tuntuu elinkautiselta."
Elena Savolainen, Leppävaaran koulun rehtori, Espoo
 

"Jälki-istuntoja ei meillä pidetä. Se tuo kouluun oman instituutionsa, ja lopputulos on täysi nolla. Asiat hoidetaan kasvatuskeskusteluin."
Arto Nykänen, Hämeenlinnan yhteiskoulun rehtori
 

"Olen sitä mieltä, että kasvatuskeskustelujen miksi-kysymykset eivät ole oikea tapa lähestyä asiaa. Lapsi ei älyllistä asioita samalla tavalla kuin aikuinen."
Heikki Ervast, Korkalovaaran peruskoulun rehtori, Rovaniemi
 

"Opettajat ovat ottaneet haltuun lähinnä sähkötupakoita. Ne on tuotu rehtorille säilöön, josta huoltajat ovat voineet hakea ne. Erittäin harva on hakenut."
Arto Jokinen, Rieskalähteen koulun rehtori, Turku
 

"Emme ole turvautuneet tarkastuksiin. Harkinnassa on ollut, kun olemme epäilleet nuuskanvälitysrenkaiden varastojen sijaitsevan oppilaiden kaapeissa."
Heikki Ervast, Korkalovaaran peruskoulun rehtori, Rovaniemi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat