Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Alexander Stubb on tänään HSTV:n tentissä

Kokoomusta johtava Stubb kommentoi muun muassa puolueen alamäkeä

Kotimaa
 

Kokoomuksen puheenjohtaja, pääministeri Alexander Stubb (kok) on tänään torstaina kello 8.30 Helsingin Sanomien puheenjohtajatentissä, joka lähetetään suorana lähetyksenä osoitteessa hs.fi/live.

Viime kesänä kokoomuksen puheenjohtajaksi valitun Stubbin kaudella kokoomuksen kannatus on romahtanut yli viisi prosenttiyksikköä.

Kokoomuksen kannatus oli elokuun HS-Gallupissa 22,1 prosenttia, mutta maaliskuussa enää 16,8 prosenttina.

Stubb kiertää nyt ahkerasti kenttää kuten vaalien alla pitääkin. Mikkelissä nuoret ottivat leveähymyisen pääministerin kanssa selfiet ja päätyivät keskiviikkoisen Länsi-Savon sivuille. Vaikka nuoret tuntuvat pitävän Stubbista, vvarttuneempi kokoomuspolvi on hänelle nyreissään puolueen kärkiaseman menettämisestä.

Kokoomus ja Sdp kisaavat nyt melko tasavahvasti kakkospaikasta, sillä keskusta pitänee johtopaikkansa. Vaaleja ei ole vielä toki käyty, joten perussuomalaisia ei kannata väheksyä.

HSTV:n puheenjohtajatentissä Stubbilta kysytään selitystä sille, miksi kokoomus on ollut alamäessä, mutta toinen päähallituspuolue Sdp nousussa. Johtuuko se Stubbista itsestään? Miksi pääministeri ei ole pystynyt luomaan hallituksessa hänen itsensä peräänkuuluttamaa joukkuehenkeä?

HSTV:n tentti on myöhemmin katsottavissa osoitteessa hs.fi/hstv/puheenjohtajatentit. Samasta osoitteesta löytyvät seitsemän muun eduskuntapuolueen puheenjohtajan tentit. Stubbin osuus päättää sarjan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat