Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Aarnion vaimon sormenjälki löytyi osakekirjoista

Kotimaa
 

Trevoc-oikeudenkäynnissä tapahtui maanantaina yllätyskäänne, kun syyttäjä nimesi uuden todisteen. Syyttäjän mukaan seurantalaiteyhtiö Trevociin sijoittaneen Instia Groupin osakekirjoista on löytynyt Jari Aarnion vaimon sormenjälki.

Syyttäjän mukaan Aarnio käytti sijoitusyhtiön kautta valtaa Trevocissa samaan aikaan, kun hän osallistui esteellisenä Helsingin poliisin hankintoihin.

Aarnio on aiemmin kertonut, että häneltä löydetyt Instian ja Trevocin paperit liittyivät rikostiedusteluun. Hän kertoi auttaneensa tietolähdettään sijoitustoiminnassa.

Aarnio kommentoi vaimon sormenjälkeä heti tuoreeltaan.

"Tässä ei varmastikaan mitään suurta dramatiikkaa ole."

"Asumme yhteisessä taloudessa, ja meillä on yhteinen auto. Usein näitä asiakirjoja on autossa ollut. Hän on varmaan siirtänyt ne pois apumiehen paikalta, että ei istuisi niiden päälle."

Aarnion mukaan merkityksellisempää on, ettei asiakirjoista ole löytynyt United Brotherhood -jengin johtohahmon tai kenenkään muunkaan rikoksesta rekisteröidyn sormenjälkiä.

"Olen kertonut, että tietolähde ei ole rikoksesta tuomittu, vaan täysin kunniallinen henkilö ja hänen kauttaan näitä asiakirjoja on liikkunut."

Trevoc-oikeudenkäynti alkaa olla loppusuoralla. Keskiviikkona ja torstaina kuullaan syyttäjien ja puolustuksen loppulausunnot. Kaikki syytetyt ovat kiistäneet syytteet.

Aarnion vaimoa vastaan ei ole nostettu syytteitä.

Aarnion huumesyytteitä koskeva oikeudenkäynti alkaa toukokuun lopulla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat