Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS:n arviot puheenjohtajien onnistumisesta

Kotimaa
 
Antti Rinne (sd). Pääsi kuittaamaan keskustan aikeille alentaa työeläkemaksuja vetoamalla valtiovarainministeriön laskelmiin.Onnistui näyttämään ideologista väriä.Heitto, jonka mukaan "joku" lietsoo Venäjä-pelkoa, jotta saisi edistettyä Suomen Nato-jäsenyyttä, oli varsin erikoinen.
Antti Rinne (sd). Pääsi kuittaamaan keskustan aikeille alentaa työeläkemaksuja vetoamalla valtiovarainministeriön laskelmiin.Onnistui näyttämään ideologista väriä.Heitto, jonka mukaan "joku" lietsoo Venäjä-pelkoa, jotta saisi edistettyä Suomen Nato-jäsenyyttä, oli varsin erikoinen.
Juha Sipilä (kesk). Esiintyi selkeästi ja itsevarmasti, etenkin kun aiheena oli talous.Haki selvästi pääministerimäistä otetta esiintymiseensä. Maakuntaverosta erikoinen keskustelu: Sipilä kertoi yllättäen, ettei puolue ole koskaan esittänyt sitä.Kotihoidon tuen jakaminen ei kuulemma ole tasa-arvokysymys.
Juha Sipilä (kesk). Esiintyi selkeästi ja itsevarmasti, etenkin kun aiheena oli talous.
Haki selvästi pääministerimäistä otetta esiintymiseensä. Maakuntaverosta erikoinen keskustelu: Sipilä kertoi yllättäen, ettei puolue ole koskaan esittänyt sitä.
Kotihoidon tuen jakaminen ei kuulemma ole tasa-arvokysymys.
Timo Soini (ps). Puhui enemmän kuin yleensä tenteissä. Ulkopolitiikassa vakuuttava. Vitsejä vähän.Korosti pitkää puheenjohtajakokemustaan – ja samalla siis ilmaisi kolmen muun olevan hommassa aika noviiseja.Oli jostain syystä liittämässä ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa yhteiskuntasopimukseen. Pitäisikö siis ulkopolitiikasta sopia kolmikannassa?
Timo Soini (ps). Puhui enemmän kuin yleensä tenteissä. Ulkopolitiikassa vakuuttava. Vitsejä vähän.
Korosti pitkää puheenjohtajakokemustaan – ja samalla siis ilmaisi kolmen muun olevan hommassa aika noviiseja.
Oli jostain syystä liittämässä ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa yhteiskuntasopimukseen. Pitäisikö siis ulkopolitiikasta sopia kolmikannassa?
Alexander Stubb (kok). Esiintyi rauhallisesti ja selkeästi, jopa hieman opettajamaisesti.Ajautui välillä vänkäämään Antti Rinteen kanssa.Kehui moneen otteeseen Soinia.Vaikeuksissa vakuutellessaan johtajan kykyjään, kun näytöt etenkin hallituksen loppuvaiheesta aika huterat.Eläkeläisten kosiskelu jatkui: oli valmis "tarkastelemaan" eläkeläisten raippaveron poistamista.
Alexander Stubb (kok). Esiintyi rauhallisesti ja selkeästi, jopa hieman opettajamaisesti.
Ajautui välillä vänkäämään Antti Rinteen kanssa.
Kehui moneen otteeseen Soinia.

Vaikeuksissa vakuutellessaan johtajan kykyjään, kun näytöt etenkin hallituksen loppuvaiheesta aika huterat.
Eläkeläisten kosiskelu jatkui: oli valmis "tarkastelemaan" eläkeläisten raippaveron poistamista.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat