Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Miten voi tulkita presidentin huolta Suomen ja Venäjän suhteista?

Kotimaa
 
Lasse Männistö (kok):"Varmaankaan ääritulkinnat ja kärjistykset tilanteesta suuntaan tai toiseen eivät auta Suomen yhteistyötä Venäjän kanssa. Siinä oli myös huomio presidentin omasta toiminnasta, joka on ollut aika rakentavaa, yhteistyöhaluista ja -hakuista."
Lasse Männistö (kok):"Varmaankaan ääritulkinnat ja kärjistykset tilanteesta suuntaan tai toiseen eivät auta Suomen yhteistyötä Venäjän kanssa. Siinä oli myös huomio presidentin omasta toiminnasta, joka on ollut aika rakentavaa, yhteistyöhaluista ja -hakuista."
Katri Komi (kesk):"Minusta presidentti pysyi sillä omalla linjallaan, joka hänellä on ollut. Voi olla, että hän edelleen halusi viitata Haglundin ja muiden pohjoismaiden ministereiden yhteiskirjoituksesta käytyyn keskusteluun, mutta se pitää varmistaa presidentiltä."
Katri Komi (kesk):
"Minusta presidentti pysyi sillä omalla linjallaan, joka hänellä on ollut. Voi olla, että hän edelleen halusi viitata Haglundin ja muiden pohjoismaiden ministereiden yhteiskirjoituksesta käytyyn keskusteluun, mutta se pitää varmistaa presidentiltä."
Erkki Virtanen (vas):"En halua ryhtyä arvuuttelemaan, mutta ehkäpä presidentti viittasi viime aikoina velloneeseen keskusteluun, joka minunkin mielestäni on saanut hieman kummallisia piirteitä, eli tämän pohjoismaisen yhteistyön kytkentä tähän asiaan."
Erkki Virtanen (vas):
"En halua ryhtyä arvuuttelemaan, mutta ehkäpä presidentti viittasi viime aikoina velloneeseen keskusteluun, joka minunkin mielestäni on saanut hieman kummallisia piirteitä, eli tämän pohjoismaisen yhteistyön kytkentä tähän asiaan."
Heli Paasio (sd):"Hän on oikeassa, sillä kahdenvälisiä suhteita pitää kunnioittaa ja meillä on perinteisesti ollut hyvät suhteet Venäjän kanssa. Sen verran, mitä itse Niinistön tapaa tunnen, hänen puhettaan pitää tulkita juuri niin kuin hän itse sanoi."
Heli Paasio (sd):
"Hän on oikeassa, sillä kahdenvälisiä suhteita pitää kunnioittaa ja meillä on perinteisesti ollut hyvät suhteet Venäjän kanssa. Sen verran, mitä itse Niinistön tapaa tunnen, hänen puhettaan pitää tulkita juuri niin kuin hän itse sanoi."
Osmo Soininvaara (vihr):"Kyllä tuo on niin itsestään selvä asia, että kaikki järkevät ihmiset allekirjoittavat tuon viestin. Ja myös sen, että eihän tämä mennyt hallituskausi ole ollut kauhean hyvä. Aika vahvasti hän kokoomusjohtoista hallitusta arvosteli."
Osmo Soininvaara (vihr):
"Kyllä tuo on niin itsestään selvä asia, että kaikki järkevät ihmiset allekirjoittavat tuon viestin. Ja myös sen, että eihän tämä mennyt hallituskausi ole ollut kauhean hyvä. Aika vahvasti hän kokoomusjohtoista hallitusta arvosteli."
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat