Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vaalien jälkilöylyt HSTV:ssä suorana kello 10 – vieraina muun muassa Sampo Terho, Elina Lepomäki ja Ozan Yanar

HSTV:ssä Vaalien jälkilöylyt -lähetys pui vaalien tulosta kello 10. Paikalla on joukko kansanedustajia.

Kotimaa
 
HSTV live1
HSTV live1
Katso HSTV:n suora lähetys

HS.fi:ssä jatketaan vaalituloksen käsittelyä heti maanantaiaamuna. HSTV:ssä alkaa kello 10 Vaalien jälkilöylyt -lähetys, jossa käsitellään muun muassa sitä, minkälaista hallitusta lähdetään todennäköisesti rakentamaan ja mitä vaalien tulos tarkoittaa Suomen tulevaisuudelle.

HS:n ja IS:n politiikan toimitusten esimiesten Marko Junkkarin ja Mika Koskisen juontamaan lähetykseen saapuvat vieraiksi muun muassa Mikael Jugner (sd), Sampo Terho (ps), Pekka Haavisto (vihr), Ozan Yanar (vihr), Elina Lepomäki (kok) ja Nasima Razmyar (sd).

Lisäksi voit katsoa videoita ja kokoomajuttuja vaali-illan käänteistä sekä parhaat palat yön tapahtumista eli vaalivalvojaisten tunnelmista televisiokameroiden sammuttua.

HS.fistä löytyy kattavasti analyysejä ja uutisia siitä, miksi vaaleissa kävi niin kuin kävi.

Siellä on myös datajournalistinen hallituskone, jonka avulla jokainen voi testailla, minkälaisen hallituksen eri puolueiden voimasuhteilla voi kasata.

HS:n tulospalvelu on osoitteessa HS.fi/tulos.

Sen avulla voi katsoa yksityiskohtaiset tiedot esimerkiksi vaalituloksista alueittain ja vaalipiireittäin.

Palvelusta selviää, kuka on vaikkapa Suomussalmen kunnan, Herttoniemen kaupunginosan tai Varsinais-Suomen vaalipiirin ääniharava.

Palvelun avulla saa paljon tietoa myös uuden eduskunnan koostumuksesta. Se paljastaa, mikä on tulevan eduskunnan sukupuoli- ja ikäjakauma ja miten valitut edustajat sijoittuvat arvokartalla.

Palvelu hyödyntää HS:n vaalikoneen tietoja, joten sen avulla löytää helposti tiedon valittujen ehdokkaiden mielipiteistä ja näkemyksistä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat