Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Eduskuntaryhmät valitsivat johtajistonsa

Tiilikainen jatkaa keskustaryhmän johdossa, Lindström perussuomalaisten

Kotimaa
 

Eduskuntaryhmät valitsivat torstaina ryhmilleen puheenjohtajiston alkavalle vaalikaudelle.

Keskustan edustajat luottavat entiseen johtoon. Ryhmänjohtajana jatkaa siten Kimmo Tiilikainen, ensimmäisenä varapuheenjohtajana Anne Kalmari ja toisena varapuheenjohtajana Tuomo Puumala.

Myös perussuomalaisten ryhmä jatkaa työtään tuttujen nimien johdolla. Puheenjohtajia ovat Jari Lindström, Maria Lohela ja Kaj Turunen.
Kokoomuksen ryhmä työskentelee edelleen Arto Satosen johdolla. Hän on toiminut kokoomuksen ryhmänjohtajana kesäkuusta 2014 lähtien.

Kokoomuksen eduskuntaryhmän ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin jatkamaan kansanedustaja Outi Mäkelä ja toiseksi varapuheenjohtajaksi kansanedustaja Ben Zyskowicz. Kokoomuksen kolmas varapuheenjohtaja on kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo, joka korvaa tehtävässä eduskuntapaikkansa menettäneen Heikki Auton.

Vihreiden eduskuntaryhmän johdossa jatkaa Outi Alanko-Kahiluoto. Varapuheenjohtajia ovat Johanna Karimäki ja Jani Toivola.

Vasemmistoliiton eduskuntaryhmä valitsi puheenjohtajakseen toisen kauden kansanedustajan Aino-Kaisa Pekosen, joka seuraa tehtävässä Annika Lapintietä.

Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Li Andersson ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Matti Semi. Sekä Andersson että Semi ovat uusia kansanedustajia.

Ruotsalaisen kansanpuolueen eduskuntaryhmän johdossa jatkaa myös viime kaudella tehtävää hoitanut Mikaela Nylander. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajakseen ryhmä valitsi Mats Nylundin ja toiseksi varapuheenjohtajakseen Thomas Blomqvistin.

Kristillisdemokraattien varapuheenjohtajat vaihtuvat, mutta puheenjohtajana jatkaa Peter Östman. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi ryhmä halusi nyt Sari Essayahin ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Antero Laukkasen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat