Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hurmosta ja asiaa keskustan kokouksessa

Suomi kuntoon -rallin lisäksi kuultiin onnittelulaulu

Kotimaa
 
Teppo Säkkinen
Teppo Säkkinen

"Puhe oli oikein jämerä. Koskaan ennen en ole kuullut yhtä tarkkaa suunnitelmaa, miten asioissa on määrä edetä", kommentoi eduskuntaan paluun tehnyt Kauko Juhantalo keskustan puheenjohtajan Juha Sipilän pitämää poliittista katsausta.

Kehuja tulevan hallituksen muodostajan puheenvuoro kirvoitti myös nuoremmissa lauantaisen vuosikokouksen osanottajissa.

"Tykkäsin, se oli vahva pääministerin arvopuheenvuoro, jossa korostuivat eheys, suvaitsevaisuus ja kansainvälisyys", arvioi Keskustanuorten puheenjohtaja Teppo Säkkinen.

"Ihan hyvä puhe. Siinä sivuttiin myös työn ja perhe-elämän yhteensovittamista, mikä on minulle tärkeä aihe. Muutenkin puheessa oli asiaa, vaikka pelkäsin ensin, että täällä olisi nyt pelkkää vaalivoiton hypetystä", arvioi Kaisa Hiltunen, joka on nyt äitiysvapaalla Karelia-ammattikorkeakoulun projektipäällikön tehtävästä.

Hypetystä, hurmosta, halauksia ja lauluakin kokouksessa nähtiin ja kuultiin jo ennen Sipilän puhettakin.

Kokouksen avannut puoluevaltuuston puheenjohtaja Jouni Ovaska penäsi aplodeja sekä puoluetoimistoväelle että syntymäpäiväsankari Sipilälle, jolle tuli täyteen 54 vuotta.

Hänelle kajautettiin perinteinen onnittelulaulu Suomi kuntoon -korvamadon sijaan, joka Ovaskankin mukaan saattaa jo kuulostaa "ärsyttävältä rämpytykseltä".

Kaisa Hiltunen
Kaisa Hiltunen
Kauko Juhantalo
Kauko Juhantalo
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat