Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Valmiusharjoituksessa opittua voi hyödyntää kotona ja töissä

Kotimaa
 

1. Miksi osallistuit naisten valmiusharjoitukseen? 2. Missä uskot, että taitoja tarvitaan?

Nina Tasa39, Hamina1. Harjoitusta mainostettiin Facebookissa, ja ajattelin, että se vaikuttaa kiinnostavalta. Tämä on myös irtiotto arjesta, tutustumista armeijamaailmaan ja kesäleirityyppinen ratkaisu.2. Kyberturvallisuuskurssin pohjalta lasten kanssa voi keskustella muustakin kuin peliajan rajoittamisesta, esimerkiksi siitä, mitä kuvia Instagramiin kannattaa laittaa.
Nina Tasa
39, Hamina
1. Harjoitusta mainostettiin Facebookissa, ja ajattelin, että se vaikuttaa kiinnostavalta. Tämä on myös irtiotto arjesta, tutustumista armeijamaailmaan ja kesäleirityyppinen ratkaisu.
2. Kyberturvallisuuskurssin pohjalta lasten kanssa voi keskustella muustakin kuin peliajan rajoittamisesta, esimerkiksi siitä, mitä kuvia Instagramiin kannattaa laittaa.
Johanna Orjatsalo41, Espoo1. Tulin kaverin houkuttelemana, tämä oli myös tilaisuus päästä jonkun muun laittaman ruuan ääreen. Aihealueet kiinnostivat myös työn puolesta.2. Täällä sai laajan kuvan siitä, miten yhteiskunta varautuu kyberturvallisuuteen, mitä tapahtuu, jos joku vaikka päättää hakkeroida potilastietoja. Kotona tuo auktoriteettia, kun voi sanoa lapsille, ettei kannata surffailla jollakin sivustolla.
Johanna Orjatsalo
41, Espoo
1. Tulin kaverin houkuttelemana, tämä oli myös tilaisuus päästä jonkun muun laittaman ruuan ääreen. Aihealueet kiinnostivat myös työn puolesta.
2. Täällä sai laajan kuvan siitä, miten yhteiskunta varautuu kyberturvallisuuteen, mitä tapahtuu, jos joku vaikka päättää hakkeroida potilastietoja. Kotona tuo auktoriteettia, kun voi sanoa lapsille, ettei kannata surffailla jollakin sivustolla.
Inari Vaittinen35, Espoo1. Olen osallistunut aiemmin maanpuolustuskoulutusyhdistyksen kursseille. Täällä pääsee harjoittelemaan, miten osaa käyttäytyä tosielämän kriisitilanteissa.2. Merellä liikkuessa on hyödyllistä tuntea merimerkit. Vene voi kaatua vaikka kalastaessa, jolloin on hyvä tietää, mitä veden varaan jouduttua pitää tehdä.
Inari Vaittinen
35, Espoo
1. Olen osallistunut aiemmin maanpuolustuskoulutusyhdistyksen kursseille. Täällä pääsee harjoittelemaan, miten osaa käyttäytyä tosielämän kriisitilanteissa.
2. Merellä liikkuessa on hyödyllistä tuntea merimerkit. Vene voi kaatua vaikka kalastaessa, jolloin on hyvä tietää, mitä veden varaan jouduttua pitää tehdä.
Airi Karttunen53, Kuopio1. Olen maatilan emäntä, enkä päässyt aikanani armeijaan. Täällä saa olla vapaasti naisten kanssa omana itsenään eikä tarvitse ajatella, alkaako aamulypsy ja poikiiko lehmä.2. On hyvä tietää, miten toimitaan esimerkiksi myrskyn jälkeen, tulipalossa tai jos sähköt ovat poikki. En näe kauheaa sodan uhkaa. Haluan auttaa, jos tulee jokin poikkeustilanne.
Airi Karttunen
53, Kuopio
1. Olen maatilan emäntä, enkä päässyt aikanani armeijaan. Täällä saa olla vapaasti naisten kanssa omana itsenään eikä tarvitse ajatella, alkaako aamulypsy ja poikiiko lehmä.
2. On hyvä tietää, miten toimitaan esimerkiksi myrskyn jälkeen, tulipalossa tai jos sähköt ovat poikki. En näe kauheaa sodan uhkaa. Haluan auttaa, jos tulee jokin poikkeustilanne.
Minna Hurme52, Helsinki1. Olimme kollegan kanssa miettineet, että haluaisimme osallistua naisille suunnattuun maanpuolustustoimintaan. Kun tämä löytyi, ryntäsimme paikalle.2. Arjen turvallisuustaitoja voi tarvita työpaikalla, kotona tai lomalla. Missä tahansa voi esimerkiksi joutua sammuttamaan tulipaloa.
Minna Hurme
52, Helsinki
1. Olimme kollegan kanssa miettineet, että haluaisimme osallistua naisille suunnattuun maanpuolustustoimintaan. Kun tämä löytyi, ryntäsimme paikalle.
2. Arjen turvallisuustaitoja voi tarvita työpaikalla, kotona tai lomalla. Missä tahansa voi esimerkiksi joutua sammuttamaan tulipaloa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat