Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Naisen epäillään ampuneen miehensä taljajousella

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

Muurame. Poliisi epäilee 29-vuotiaan naisen ampuneen taljajousella liikuntarajoitteista avomiestään Muuramessa Keski-Suomessa. Ampuminen tapahtui perheen omakotitalossa Muuramen Isolahdessa tiistaina 29. huhtikuuta. Poliisi tiedotti asiasta torstaina 30. huhtikuuta.

Poliisin mukaan 38-vuotias uhri olisi todennäköisesti voitu pelastaa, mikäli hän olisi päässyt ajoissa hoitoon. Nainen soitti apua kuitenkin vasta seuraavana aamuna kello 10:n jälkeen, jolloin miehen pelastamiseksi ei ollut enää mitään tehtävissä. Mies oli todennäköisesti kuollut keskiviikon aikana.

Poliisin mukaan ampumista olivat edeltäneet useita viikkoja jatkuneet erimielisyydet, jotka tapahtumapäivänä kärjistyivät. Poliisi kertoo, että päihteillä on voinut olla osuutta tapahtumiin.

Toistaiseksi tutkinnassa ei ole ilmennyt ulkopuolisia henkilöitä, jotka olisivat olleet tapahtuma-aikaan paikalla tai käyneet perheen asunnossa ennen kuin sinne on soitettu apua. Nainen on myöntänyt ampumisen. Hänet vangittiin 24. huhtikuuta todennäköisin syin taposta epäiltynä.

Esitutkinnan arvioidaan kestävän kuukausia.

Poliisi jatkaa tapahtumien kulun selvittämistä ja pyytää kaikkia niitä, joilla on mahdollisesti asiaa valaisevia tietoja tai jotka ovat 21.–22. huhtikuuta olleet yhteydessä pariskuntaan, ottamaan yhteyttä suoraan asian tutkijoihin puhelinnumeroon 050–456 0471.

OIKAISU 4.5.2015 Uutistekstissä kerrotaan, että naisen epäillään ampuneen avomiestään taljajousella Muuramessa 29. huhtikuuta. Tosiasiassa ampumisen epäillään tapahtuneen 21. huhtikuuta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat