Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS ilmestyy lauantaiaamuna digitaalisena

HS Aamu tarjoaa tärkeimmät uutiset ja paljon luettavaa

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Kalle Koponen HS
Juhlijat nostivat maljan Mantan patsaan altaassa Helsingissä vappuaattona. HS Aamussa on kuvakooste tämän vuoden vapusta.
Juhlijat nostivat maljan Mantan patsaan altaassa Helsingissä vappuaattona. HS Aamussa on kuvakooste tämän vuoden vapusta. Kuva: Kalle Koponen HS

HS ilmestyy digitaalisena lauantaiaamuna 2. toukokuuta, jolloin paperilehteä ei julkaista. Digitaalinen HS Aamu on luettavissa HS:n sovelluksissa tableteissa ja älypuhelimissa sekä HS.fi:ssä heti aamusta.

HS Aamuun toimitus kokoaa vapun tärkeimmät uutiset ja paljon muuta. Näytämme esimerkiksi kuvakoosteen tämän vuoden vapusta ja kerromme, ketkä siivoavat Helsingin vapun jäljiltä.

Jääkiekon MM-kisat alkavat. Välitämme leijonalauman tuoreet kuulumiset ja perjantai-illan USA-ottelun jälkitunnelmat.

Kirjoitamme, että valtaosa raskaana olevista naisista syö lääkkeitä, vaikka sikiön kannalta se voi olla haitallista. Mitkä lääkitykset pitää keskeyttää raskauden ajaksi?

Haastattelemme miestä, joka on käynyt jokaisessa maailman 196 valtiossa ja neljässä entisessä. Vain kahdeksan muuta suomalaista on yltänyt samaan. HS Aamun lukijoille hän paljastaa kolme ikimuistoisinta reissuaan.

Selvitämme, miten Saksan vakoiluskandaali paisuu. Saksa on luovuttanut Yhdysvalloille kuuntelutietoja muun muassa Ranskan presidentinpalatsista, ja vyyhti heiluttaa jo liittokansleri Angela Merkelin lähipiiriä.

HS Aamussa ovat mukana myös arjen iltapainoksesta tutut ruokaohjeet, kuvakoosteet ja menotiedot sekä mielipidekirjoituksia ja kolumneja.

Digitaalisen aamupainoksen lisäksi HS:n uutisia voi lauantaina lukea ja katsoa HS.fi:stä, joka seuraa tapahtumia joka päivä aamuvarhaisesta yömyöhään.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat