Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HSTV:n suora lähetys pohtii Suomen pelastamista

Kotimaa
 

Keskiviikkona HSTV:n suorassa lähetyksessä ei pohdita, mitä pitäisi tehdä vaan miten pitäisi tehdä. Suomen ongelmat ovat kaikkien tiedossa, mutta ahdinko tuntuu vain jatkuvan. Väistyvä hallitus ei saanut toteutettua rakenneuudistuksiaan.

Sitran yliasiamiehen Mikko Kososen mukaan Suomen suuri ongelma on johtajuuden puute. Asiantuntijoita kyllä on, mutta vähemmälle jää keinojen pohtiminen.

"Suurten rakenteellisten muutosten suurin este on johtajuuden eli päätöksenteko- ja toimeenpanokyvyn puute", Kosonen kirjoitti kuukausi sitten Sitran blogissa.

HSTV:n kello 11.30 alkavaan lähetykseen osallistuvat Kososen lisäksi kansanedustajat Maarit Feldt-Ranta (sd) ja Ben Zyskowicz (kok).

Tarkoitus on keskustella siitä, millaisen hallituksen Suomi nyt tarvitsee: ei niinkään hallituspohjasta vaan yleisesti siitä, miten tulevan hallituksen pitäisi johtaa maata.

Suomen ongelmat – kestävyysvaje, työttömyys, talouskasvun puute – ovat laajoja yhteiskunnallisia ongelmia ja ylittävät yksittäisten ministeriöiden rajat. Miten hallituksen työ siis pitäisi järjestää?

Mikä on tämä Juha Sipilän (kesk) kaavailema strateginen hallitusohjelma? Eroaako yksityisen sektorin johtajuus maan johtamisesta? Ja mitä on se Sipilän mainostama luottamus?

Montako ministeriä tarvitaan? Tarvitaanko valtiosihteereitä? Mitä oikein tarvitaan?

Keskustelua vetää HS:n Marko Junkkari.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat