Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pastori joogaa kirkossa: "Epäilyni on vähentynyt"

HSTV:n Mun juttu -videosarjassa tavataan tänään kotkalainen pastori Anne Koivunen

Kotimaa
 
Ville Vanhala
Mun Juttu: Pastori Anne Koivunen joogaa kirkossa
Mun Juttu: Pastori Anne Koivunen joogaa kirkossa
HSTV:n Mun juttu –videosarjassa tavataan Anne Koivunen, 37-vuotias kotkalainen pastori. joka on harrastanut astangajoogaa neljä vuotta ja opiskelee ayurvedistä ruokavaliota. Sarja esittelee ihmisiä, jotka ovat löytäneet oman juttunsa. Ohjaus ja kuvaus: Juha Metso, leikkaus ja kuvaus: Mika Rokka

"Minusta siinä ei ole mitään ihmeellistä, että pappi joogaa. Usko ja jooga ovat kumpikin keskeneräisyyden sietämistä. Kukaan ei voi sanoa, että on uskossaan toista vahvempi. Myöskään joogassa ei tule verrata itseään muihin ihmisin.

Olen harrastanut noin neljä vuotta astangajoogaa. Opiskelen myös ayurvedistä ruokavaliota. Olen löytänyt uskoni lisäksi myös joogasta kehon ja mielen tasapainoa ja rauhaa.

Ammatinvalinnanohjaaja suositteli minulle aikoinaan kolme kertaa papin ammattia. Vasta täysi-ikäisenä aloin ajatella vakavasti teologian opiskelemista ja kun sen aloitin, niin ymmärsin heti olevani oikealla tiellä.

Uskon johdatukseen ja huolenpitoon. Elämä ei ole aina edennyt niin kuin on odottanut, mutta olen aina selvinnyt vastoinkäymisistäni tavalla tai toisella.

Se on sitä huolenpitoa.

Pappina haluan olla päivä päivältä enemmän välittämässä lähimmäisenrakkauden sanomaa. Elämäniloni syntyy siitä, että luotan varjelukseen ja tahdon jakaa sen ilon muiden kanssa.

Jokaisen uskonelämään kuuluu epäilyksen vaiheita, eikä niitä tarvitse hävetä. En koe löytäneeni mitään suurta enkä ole aina edes varma siitä, mistä sitä pitäisi etsiä.

Joogan avulla epäilyni on kuitenkin vähentynyt. Minusta on tullut uskossani vahvempi."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat