Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

"Kaikki olemme siskoja ja veljiä"

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

Hallitusta muodostettaessa on intoiltu, että keskustan, kokoomuksen ja perussuomalaisten joukko on kuin yhtä suurta hallituspuoluetta.

Toimi Kankaanniemi (ps) sanoo, että vielä ei olla yhtä puoluetta mutta sitten ollaan, kun hallitus on lopulta muodostettu.

"Kukin lähtee omista lähtökohdistaan, ja sitten tehdään yhteinen ohjelma. Jos se saadaan aikaan, sen takana ollaan kaikki. Kolmen kanssa on helpompi sopia kuin kuuden kanssa."

"Sinivalkoisuus näkyy tässä koko koalitiossa", sanoo Mirja Vehkaperä (kesk). Hänen mielestään puoluetaustat pitää nyt jollakin tavalla häivyttää.

"Olemme tekemässä Suomen selviytymisohjelmaa."

"Emme me ihan yhtä puoluetta ole. Mutta nyt kun muodostetaan Suomen visiota ja kärkitavoitteita, niiden pitääkin olla samanlaisia", sanoo Sanna Lauslahti (kok).

"Kaikki olemme siskoja ja veljiä, Eskokreetta, Kreettaesko", heittää Mauri Pekkarinen (kesk).

Yksituumaisuus syntyy Antti Häkkäsen (kok) mielestä siitä, että on lähtökohtaisesti samanlainen käsitys siitä, mistä taloudellista kasvua syntyy.

"Ainakin se työ, missä minä olen ollut mukana, on ollut semmoista, että meillä on yhteisiä nuotteja, halutaan aidosti etsiä ja hakea. Se tuntuu hyvältä", sanoo Juha Rehula (kesk).

"Uskon neuvottelujen johtavan siihen, että saadaan hallitus kasaan, mutta ollaanko yhtä vai ei olla yhtä ja kuinka paljon kukin tekee kompromisseja, selviää muutaman päivän sisällä", sanoo Maria Tolppanen (ps).

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat