Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Räsänen toivoo kilpailua puheenjohtajakisaan

Kotimaa
 

Päivi Räsänen on sanonut ilmoittavansa kesäkuussa jatkoaikeistaan kristillisdemokraattien johdossa. Eikä hän aio muuttaa suunnitelmiaan.

"Vietämme ensin tyttären lakkiaiset", sanoo yksitoista vuotta kristillisdemokraatteja johtanut Räsänen ja näyttää hivenen kärsivältä. Vaikka tekeillä oleva päätös on epäilemättä hankala, Räsäsen huonovointisuus liittyy enemmän yöllä alkaneeseen migreeniin.

Luopumispäätöksen voisi luulla olevan kohtuullisen helppo. Räsänen on ollut puolueen johdossa hyvin pitkään, hänellä on erittäin suosittu todennäköinen haastaja ja kevään vaaleissa tuli takkiin. Kovan äänimäärän keränneen kansanedustajan Sari Essayahin ylle on jo yritetty pukea seuraavan puoluejohtajan kaapua.

Mutta Räsäsen ajattelu ei nähtävästi kulje ainakaan täysin näin. Hän näyttää edelleen pohtivan, olisiko sittenkin tyylikkäämpää kaatua lippu heiluen.

"Tai voittaa", Räsänen hymähtää. "Ei tällä kannata nyt spekuloida."

Räsänen sanoo, että hän toivoo elokuun puoluekokoukseen kilpailua riippumatta siitä, asettuuko itse ehdolle vai ei. Mahdollisena ehdokkaana hän pitää kristillisdemokraattien eduskuntaryhmän puheenjohtajana toiminutta Peter Östmania.

"Kehotan mahdollisimman monia pyrkimään puoluejohdon tehtäviin."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat