Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lakonuhka ei vaikuta tämän viikon lentoihin

Kotimaa
 

alkavan viikon lennot sujunevat normaalisti, vaikka Suomen Lentoemäntä- ja Stuerttiyhdistyksen SLSY:n lakkouhkaus on edelleen voimassa.

SLSY ei ollut mukana lauantaina syntyneessä sovussa, jossa Ilmailualan Unionin ja Airpron väliseen työkiistaan löytyi sopu. Ilman sopimusta mahdollisesti kymmenientuhansien matkustajien matka olisi vaikeutunut.

Myös SLKY:n riidan toinen osapuoli on valtion Finavian tytäryhtiö Airpro. SLSY haluaa Airpron kanssa paremmat työehdot. Lakonuhka ei koske Finnairia vaan Thomas Cookin ja TUI Fly Nordicin lentoja.

Airpron toimitusjohtaja Janne Huttula sanoo, että lennot voidaan hoitaa todennäköisesti täysin normaalisti. Hän sanoo, että tällä viikolla on päivittäin kolmisen lentoa. Lakossa olevien vuorot voidaan hoitaa korvaavin järjestelyin.

Huttulan mukaan Airpron matkustajahenkilökunnasta vain parisenkymmentä kuuluu lakon järjestävään SLSY:hyn. Kaikkiaan matkustamohenkilökunnan määrä vaihtelee kausittain 80 henkilöstä 150 henkilöön. Lakkopäivät ovat 19. ja 20.  ja 28. toukokuuta.

Sovittelu jatkuu tänään maanantaina.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat