Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mitä mieltä Sipilän taloussuunnitelmasta?

Kotimaa
 

 

 

Heidi Schaumanekonomisti, Nordea"Se on vielä aika abstrakti. Olisin hyvin kiinnostunut siitä, mitä verotukselle tehdään. Verotuksen keventäminen voisi olla palikka, joka tukee työllisyyttä ja kasvua pitkällä aikavälillä."
Heidi Schauman
ekonomisti, Nordea
"Se on vielä aika abstrakti. Olisin hyvin kiinnostunut siitä, mitä verotukselle tehdään. Verotuksen keventäminen voisi olla palikka, joka tukee työllisyyttä ja kasvua pitkällä aikavälillä."
Anssi Rantalapääekonomisti, Aktia"Tavoite ja suuruusluokka ovat oikeat. Nyt ei puhuta ujosti muutamista miljardeista niin kuin monet puolueet puhuivat ennen vaaleja."
Anssi Rantala
pääekonomisti, Aktia
"Tavoite ja suuruusluokka ovat oikeat. Nyt ei puhuta ujosti muutamista miljardeista niin kuin monet puolueet puhuivat ennen vaaleja."
Tiina Heleniuspääekonomisti, Handelsbanken"Näin rankat ja vaikeat sopeutukset on saatu hahmoteltua. Jos tämä on koko hallituksen kanta, se kertoo, että hallitus on yhtenäinen ja sillä on yhteinen tilannekuva."
Tiina Helenius
pääekonomisti, Handelsbanken
"Näin rankat ja vaikeat sopeutukset on saatu hahmoteltua. Jos tämä on koko hallituksen kanta, se kertoo, että hallitus on yhtenäinen ja sillä on yhteinen tilannekuva."
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat