Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Varusmiehiltä löytyy taisteluintoa

Kotimaa
 
Jukka Vuorio
Lauri Hämäläinen"Todella mielenkiintoista lähteä viikon sotaharjoitukseen, ajan siellä panssarivaunua. Kiinnostavan harjoituksesta tekee se, kun näkee, kuinka kaikki eri aselajit pelaavat yhteen."
Lauri Hämäläinen"Todella mielenkiintoista lähteä viikon sotaharjoitukseen, ajan siellä panssarivaunua. Kiinnostavan harjoituksesta tekee se, kun näkee, kuinka kaikki eri aselajit pelaavat yhteen."

Parolan panssariprikaatin varusmiehet valmistautuivat keskiviikkoaamuna Wihuri15-sotaharjoitukseen vaihtelevissa tunnelmissa. Osa juhannuksen aatonaattona kotiutuvista varusmiehistä odotti harjoitusta innolla, osa oli suunnannut ajatuksensa jo armeijan jälkeiseen aikaan. Minkälaisissa tunnelmissa lähdet harjoittelemaan sodankäyntiä?

Teemu Sillanpää"Olen ihan rennolla mielellä, vaikka vähän on jännittänyt, mitä kaikkea sotaharjoituksessa tulee vastaan. Mielessä on esimerkiksi ollut, että saako siellä nukuttua lainkaan."
Teemu Sillanpää
"Olen ihan rennolla mielellä, vaikka vähän on jännittänyt, mitä kaikkea sotaharjoituksessa tulee vastaan. Mielessä on esimerkiksi ollut, että saako siellä nukuttua lainkaan."
Eero Oinonen"Harjoituksia on ollut ihan riittävästi. Viimeiseen harjoitukseen lähden hyvillä mielin, sillä sen jälkeen pääsee reserviin. Se on ollut jo jonkin aikaa mielessä."
Eero Oinonen
"Harjoituksia on ollut ihan riittävästi. Viimeiseen harjoitukseen lähden hyvillä mielin, sillä sen jälkeen pääsee reserviin. Se on ollut jo jonkin aikaa mielessä."
Mikko Jaakonsaari"Päällimmäisenä tässä on mielessä juhannuksena koittava kotiutuminen. Taistelemista on harjoiteltu jo vuosi, joten tämä alkaa olla erittäin tuttua hommaa. Ihan mielellään tässä kuitenkin lähtee vielä viikoksi ryskäämään."
Mikko Jaakonsaari
"Päällimmäisenä tässä on mielessä juhannuksena koittava kotiutuminen. Taistelemista on harjoiteltu jo vuosi, joten tämä alkaa olla erittäin tuttua hommaa. Ihan mielellään tässä kuitenkin lähtee vielä viikoksi ryskäämään."
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat