Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ennakkojakso tuo turvallisuutta

Elmeri Kotila, 17, opettelee liiketaloutta Malmin Prismassa

Kotimaa
 

"Muistithan katsoa myös päiväyksiä?" Malmin Prisman maito- ja pakasteosaston tiiminvetäjä Jesse Heitto varmistaa Elmeri Kotilalta.

Sen Kotila on muistanut, kuten myös katsoa että jogurttipurkit menevät hyllyyn oikein päin.

Muutenkin hyllyjen täyttö sujuu 17-vuotiaalta oppisopimusopiskelijalta jo rutiinilla. Joulukuussa alkanutta varsinaista oppisopimusjaksoa edelsi kahden kuukauden ennakkojakso.

Heitto kiittelee koejaksoa, joka tuo turvallisuutta eli vähentää yrityksen riskiä, kun töihin on tulossa ihan ummikko.

Kotila päätyi Stadin oppisopimuskeskuksen järjestämään oppisopimuskoulutukseen, kun ei päässyt peruskoulun jälkeen lähihoitajakoulutukseen, jonne lapsirakkaana olisi halunnut.

Mutta myös kauppa kiinnostaa, ja suvussakin on sähköalan yrittäjyyttä. Tähtäimessä on liiketalouden perustutkinto kahdessa ja puolessa vuodessa.

Kouluttajana toimiva Heitto täsmentää, ettei kaikkia päiväyksiä toki ehditä tarkistamaan. Tuotteita on noin 13 000, ja hyllyt tyhjenevät vauhdilla etenkin viikonloppuisin.

Vielä kiireempää pitää kassalla, jossa Kotila on myös ehtinyt istua. "No ehkä se on vaikeinta, koska kassalla pitää olla tosi nopea", Kotila arvioi.

Neljä päivää viikosta töissä ja päivä Suomen liikemiesten kauppaopistossa sopii Kotilalle. Edes varhaisimmat heräämiset aamuviideksi eivät ole tehneet tiukkaa. Hän ei ole kertaakaan myöhästynyt.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat