Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mehiläinen kiistää hiljentäneensä kuntoutusjohtajaa potkuilla

Kotimaa
 
Julkipotkut saanut Aku Kopakkala: Mietin häpeävätkö lapseni minua
Julkipotkut saanut Aku Kopakkala: Mietin häpeävätkö lapseni minua
Anja Snellamanin uuden Arka paikka –ohjelman ensimmäisenä vieraana on psykologi Aku Kopakkala. Kesäkuussa Kopakkala sai potkut työstään Mehiläisen kuntousjohtajana. Potkuja käsiteltiin laajasti julkisuudessa. Nyt hän kertoo, miltä täytenä yllätyksenä tullut irtisanominen ja potkuja seurannut julkisuus tuntuivat.

Terveyspalveluyritys Mehiläinen kiistää antaneensa potkut entiselle kuntoutusjohtajalleen Aku Kopakkalalle, jotta tämä hiljenisi.

"Mehiläinen ei ole kieltänyt Kopakkalaa esittämästä omia mielipiteitään eikä Kopakkalan sananvapautta siten ole rajoitettu", Mehiläinen sanoo Helsingin käräjäoikeuteen jättämässään vastauksessa.

Mehiläisen entinen kuntoutusjohtaja, psykologi Kopakkala vaatii käräjillä potkuistaan 153 600 euron korvauksia. Kopakkala perustelee vaatimuksiaan muun muassa sillä, että tiedotusvälineiden mahdollisuus käyttää asiantuntijoita luotettavana tietolähteenä yhteiskunnallisissa kysymyksissä vaarantuu, mikäli haastateltavana olemisesta ja tieteellisen tiedon kertomisesta voi seurata asiantuntijalle irtisanominen.

Mehiläinen kiistää kaikki Kopakkalan korvausvaatimukset ja vaatii puolestaan Kopakkalaa maksamaan kaikki Mehiläisen oikeudenkäyntikulut.

Vuosi sitten julkisuudessa nousi kohu, kun Mehiläinen irtisanoi Kopakkalan viikko televisiohaastattelun jälkeen. Hän esitti masennuslääkkeitä kyseenalaistavia mielipiteitä Ylen MOT:n ohjelmassa.

Aku Kopakkala
Aku Kopakkala
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat