Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Aarnion raha-asiat hämmentävät

Kotimaa
 

Helsingin huumepoliisin entinen päällikkö Jari Aarnio kiisti torstaina syyllistyneensä mihinkään huumerikoksiin. Aarnion raha-asioihin ei myöskään saatu torstaina selvyyttä.

Aarnion käsitys tuli ilmi hänen asianajajansa Riitta Leppiniemen asiaesittelystä Helsingin käräjäoikeudessa.

Syyttäjien mukaan Aarnio on viime vuosina käyttänyt noin puoli miljoonaa euroa rahaa, jota Aarnion itsensä tai hänen perheen palkkatulot eivät selitä.

Leppiniemen mukaan Aarniolla ei ole ollut mitään muita tuloja kuin palkkatulonsa. Lisäksi hän on saanut jotain tuloa omaisuutensa myynnistä.

Leppiniemi myös piti kiinni jo aiemmin esittämästään näkemyksestä, jonka mukaan Aarnion tontin pihalta löytynyt rahakätkö on lavastus.

"Hänellä ei ole mitään liittymää rahoihin, eikä niistä rahoista ole tutkinnassa löydetty hänen sormenjälkiään tai dna:taan", Leppiniemi sanoi.

Leppiniemi huomautti, että rahakätköä ei löytynyt, kun talon työmaalla tehtiin kotietsintä heti Aarnion kiinnioton jälkeen marraskuussa 2013. Kotietsinnällä oli mukana myös rahakoira. Noin 65 000 euron kätkö löytyi vasta toukokuussa 2014.

Aarnio kiisti myös olevansa Pasilan mies. Pasilan mieheksi kutsutaan tuntematonta henkilöä, johon hasistynnyrijutun epäillyt pitivät yhteyttä.

Aarniota syytetään muun muassa kahdeksasta törkeästä huumerikoksesta. Viisi syytteistä liittyy hasistynnyreiden salakuljetukseen. Aarnion epäillään johtaneen huumeorganisaatiota, joka toi Suomeen yhteensä noin tuhat kiloa hasista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat