Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Miten otit raportin Hornetien korvaamisesta vastaan?

Kotimaa
 
Ilkka Kanerva puolustusvaliokunnan pj (kok)"Hankinnassa on kyse järisyttävistä luvuista. Se, mistä hävittäjät hankitaan, ei ole mikään tekninen kysymys, vaan merkittävä sotilas -ja turvallisuuspoliittinen asia.Turvallisuuden merkitys on noussut niin vakavaksi asiaksi, että nyt ei voi katsoa sen sivuitse tai ohitse."
Ilkka Kanerva
puolustusvaliokunnan pj (kok)
"Hankinnassa on kyse järisyttävistä luvuista. Se, mistä hävittäjät hankitaan, ei ole mikään tekninen kysymys, vaan merkittävä sotilas -ja turvallisuuspoliittinen asia.
Turvallisuuden merkitys on noussut niin vakavaksi asiaksi, että nyt ei voi katsoa sen sivuitse tai ohitse."

Antti Kaikkonen ulkoasiainvaliokunnan pj (kesk)"Olennaista puolustuskyvyn kannalta on, että kalusto on kunnossa.Hankintaan tarvitaan asianmukaiset poliittiset päätökset ja alustava rahoitushahmotelma jo tällä hallituskaudella.On selvää, että puolustusbudjetista ei hankintaa rahoiteta, vaan tämä tarvitsee erillisrahoituksen ensi vuosikymmenen aikana."
Antti Kaikkonen
ulkoasiainvaliokunnan pj (kesk)
"Olennaista puolustuskyvyn kannalta on, että kalusto on kunnossa.
Hankintaan tarvitaan asianmukaiset poliittiset päätökset ja alustava rahoitushahmotelma jo tällä hallituskaudella.
On selvää, että puolustusbudjetista ei hankintaa rahoiteta, vaan tämä tarvitsee erillisrahoituksen ensi vuosikymmenen aikana."

Mika Kari puolustusvaliokunnan vpj (sd)"Selvityksen pohjalta on hyvä aloittaa. Istuva eduskunta valmistelee hankinnan, vaikka seuraava siitä päättää.Pitää varmistaa, että Hornetien korvaaminen ei syö muiden puolustusalojen hankintavaroja."
Mika Kari
puolustusvaliokunnan vpj (sd)
"Selvityksen pohjalta on hyvä aloittaa. Istuva eduskunta valmistelee hankinnan, vaikka seuraava siitä päättää.
Pitää varmistaa, että Hornetien korvaaminen ei syö muiden puolustusalojen hankintavaroja."

Pekka Haavistoulkoasiainvaliokunnan jäsen (vihr)"On realismia, että uusia koneita joudutaan hankkimaan vuodesta 2025 eteenpäin. Mietin, olisiko sellaisia koneita ostettavissa, jossa suomalaista osaamista voisi käyttää hyväksi, niin kuin tehtiin Hornetien kohdalla?Olisiko tässä teollisuuspoliittisia näkymiä, jotka loisivat meille työpaikkoja koneita rakennettaessa?"
Pekka Haavisto
ulkoasiainvaliokunnan jäsen (vihr)
"On realismia, että uusia koneita joudutaan hankkimaan vuodesta 2025 eteenpäin. Mietin, olisiko sellaisia koneita ostettavissa, jossa suomalaista osaamista voisi käyttää hyväksi, niin kuin tehtiin Hornetien kohdalla?
Olisiko tässä teollisuuspoliittisia näkymiä, jotka loisivat meille työpaikkoja koneita rakennettaessa?"

Markus Mustajärvi puolustusvaliokunnan jäsen (vas)"Iso valinta on, mistä hävittäjät hankitaan, kuinka monta ja mitkä ovat kokonaiskustannukset. Amerikka tuntuu olevan ilmansuunta. Pitää olla poliitikkojen tarkkoina, sillä miljardimäärä voi paisua vielä järkyttävän suureksi. Ei saa antaa kenraalikunnalle nyt liikaa löysiä."
Markus Mustajärvi
puolustusvaliokunnan jäsen (vas)
"Iso valinta on, mistä hävittäjät hankitaan, kuinka monta ja mitkä ovat kokonaiskustannukset. Amerikka tuntuu olevan ilmansuunta. Pitää olla poliitikkojen tarkkoina, sillä miljardimäärä voi paisua vielä järkyttävän suureksi. Ei saa antaa kenraalikunnalle nyt liikaa löysiä."

Carl Haglundpuheenjohtaja (rkp)"Pidän tärkeänä, että hankintavaihtoehdot pidetään aidosti auki. Valtiontalouden suunnittelussa pitää varautua jo tällä vaalikaudella tuleviin hankintoihin. Ne täytyy myös pitää erillään puolustusbudjetista."
Carl Haglund
puheenjohtaja (rkp)
"Pidän tärkeänä, että hankintavaihtoehdot pidetään aidosti auki. Valtiontalouden suunnittelussa pitää varautua jo tällä vaalikaudella tuleviin hankintoihin. Ne täytyy myös pitää erillään puolustusbudjetista."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat