Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS pysyy läpi kesän tutun runsaana lukupakettina

Torstai-, Lauantai- ja Nyt-liitteet ilmestyvät läpi kesän normaalisti. Verkossa aamun lehden saa juhannuksenakin.

Kotimaa
 
Kaisa Rautaheimo / HS
Kesällä on aikaa paneutua Helsingin Sanomien sisältöihin.
Kesällä on aikaa paneutua Helsingin Sanomien sisältöihin. Kuva: Kaisa Rautaheimo / HS

Kesällä ihmisillä on aikaa ja kiinnostusta lukemiseen. Siksi Helsingin Sanomat ilmestyy läpi kesän tutun tukevana lukupakettina. Esimerkiksi lehden Torstai-, Lauantai- ja Nyt-osioita sekä Kuukausiliitettä julkaistaan normaaliin tapaan.

Verkossa HS:n digi- ja yhdistelmätilaajia palvellaan vielä tavallistakin monipuolisemmalla kesäkattauksella.

HS runsastutti kesätarjontaansa jo vuosi sitten kesällä. Kaikki liitteet ilmestyivät myös sydänkesän lomakauden aikana.

"Juuri kesällä lukijoilla on aikaa paneutua Helsingin Sanomien sisältöihin kiireettä. Lehtien ja digitaalisten palveluidemme tulee tarjota entistä enemmän kiinnostavaa luettavaa. Päätimme ajatella kesälehden uudella tavalla", kertoo HS:n vastaava päätoimittaja Kaius Niemi.

"Toimitus sai edellisestä kesästä lukijoilta todella hyvää palautetta. Se kannustaa vahvistamaan entisestään lehden vahvaa sisältölupausta tänäkin kesänä", Niemi sanoo.

Liitteiden ohella myös lukijoiden arvostamat erikoissivut, kuten Tiede-, Kuluttaja- ja Koti ilmestyvät tutuilla paikoillaan. Juuri tänä kesänä Koti-osa onkin erityisen ajankohtainen Vantaan asuntomessujen vuoksi.

Työ & Ura -liite korvautuu juhannuksesta heinäkuun loppuun kantalehden työelämäaiheisella sisällöllä.

HS:n juhannusnumero ilmestyy ensi torstaina. Se on viime vuoden tapaan tuhti, liki parisataasivuinen kokonaisuus, jossa riittää annosteltavaa koko pitkäksi viikonlopuksi.

Digitaalisena HS ilmestyy juhannusviikonlopun jokaisena päivänä. "Lukijat osaavat jo odottaa, että myös lehdettöminä päivinä on saatavilla digitaalinen HS. Tänä vuonna näin on tehty kaikkina pyhinä", Kaius Niemi toteaa.

Lomamatkoillakin HS kulkee mukana niin verkossa, mobiilissa kuin tablettilaitteillakin.

Tänä kesänä Helsingin Sanomien digitaalinen sisältö on päätoimittaja Niemen mukaan laajempaa kuin koskaan. Lomalukemista löytyy muun muassa digitaalisista aikakauslehdistä.

Sopivasti juhannusviikolla tulee julki aivan tuore Kesäsää-erikoislehti.

Jo toista kesää HS:n digi- ja yhdistelmätilaajille on tarjolla myös kirjoja. HS Kirjastosta voi ladata mieleistään kesälukemista laajasta sähkökirjojen valikoimasta. Joka viikko on maksutta luettavissa toimituksen valitsema viikon kirja. Viiden euron lisämaksua vastaan HS:n digi- ja yhdistelmätilaaja saa verkossa luettavakseen myös tukun Sanoman julkaisemia aikakauslehtiä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat