Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsingin Sanomat ei ilmesty juhannuksena paperiversiona – lue uutiset HS Aamu -digilehdestä

HS:n digitaalinen painos ilmestyy perjantaista sunnuntaihin joka aamu

Kotimaa
 

Helsingin Sanomat seuraa juhannuksen tärkeimpiä uutisia perjantaista sunnuntaihin HS Aamu -digilehdessä. Painettuna Helsingin Sanomat ilmestyy seuraavan kerran maanantaina 22. kesäkuuta.

HS Aamussa Tukholman-kirjeenvaihtaja Elina Kervinen raportoi, mitä tapahtuu Tanskan vaaleissa. HS seuraa myös, selviytyykö Kreikka velkojensa takaisinmaksusta, kun aikaraja täyttyy perjantaina.

Belgiassa puolestaan vietetään Waterloon taistelun 200-vuotisjuhlia ja HS:n Brysselin-kirjeenvaihtaja Virve Kähkönen on paikalla.

Perjantaina HS Aamu uutisoi, mistä helsinkiläisistä ravintoloista saa ruokaa juhannuksenakin.

Viikonlopun F1-kisa ajetaan Itävallassa, ja Kimi Räikkönen kertoo haastattelussa, miten hän on toipunut edellisestä kisasta.

HS Aamu kertoo myös, miksi juhannus ei enää ole kesän suosituin hääviikonloppu, ja että nyt on taas se aika, kun suomalaismiehet rentoutuvat ja riisuvat paitansa pois julkisilla paikoilla.

HS Aamu julkaistaan perjantaista sunnuntaihin kello viideltä joka aamu. Se on luettavissa HS:n sovelluksissa tableteissa ja älypuhelimissa sekä tietokoneen selaimissa.

HS.fi:n uutispalvelu raportoi uutiset tuoreeltaan, kuten vuoden jokaisena päivänä. Katsottavina ovat HSTV:n uutisvideot, keskustelut ja suorat lähetykset uutisten keskeltä ja tapahtumista.

Lisää lukemista ja menovinkkejä kannattaa hakea HS:n kesäliitteestä, joka on ladattavissa sähköisenä versiona.

HS:n digitilaaja saa kirjastosta joka viikko maksuttoman viikon kirjan. Viikon kirja on luettavissa iPad- ja Android-tablettisovelluksista. Nyt viikon kirjana on ladattavissa akateemikko Anna-Leena Siikalan Itämerensuomalainen mytologia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat