Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi on selvittänyt laajan mökkimurtojen sarjan

Tekijät veivät useista vapaa-ajanasunnoista lähes kaiken irti lähtevän

Kotimaa
 

Poliisi kertoo selvittäneensä sarjan mökkimurtoja, joita on tehty kevään aikana Etelä-Karjalassa, Kymenlaaksossa ja Etelä-Savossa.

Kaikki murrot on tehty vapaa-ajanasuntoihin, joista on varastettu runsaasti omaisuutta. Osassa tapauksista asunnot on tyhjennetty melkein kokonaan.

Varkaat ovat vieneet muun muassa kodinelektroniikkaa, ajoneuvoja, ovia ja wc-istuimia sekä takan ja kiukaan.

Poliisi kertoo tehneensä runsaasti kotietsintöjä ympäri Kaakkois-Suomea ja takavarikoineensa paljon tavaraa. Tutkinnassa on selvinnyt muitakin rikoksia.

Etelä-Karjalan käräjäoikeus on vanginnut huhtikuussa rikossarjan päätekijät, jotka ovat 48-vuotias mies ja 27-vuotias nainen. Poliisin mukaan pari on rahoittanut toiminnallaan muun muassa huumeiden hankintaa.

Lisäksi mukana on ollut kaksi rikoksentekokumppania ja kuusi varastetun tavaran kätkijää.

Helmikuussa rikossarjan tekijät syyllistyivät imatralaisen naisen vapaudenriistoon. Nainen kuljetettiin Kouvolaan, jossa hänet sidottiin ja pahoinpideltiin.

Rikossarjaan liittyy poliisin mukaan toinenkin rikossarja, jota tutkittiin keväällä. Kouvolalaisen miehen epäillään syyllistyneen muun muassa rattijuopumukseen, törkeään ampuma-aserikokseen, huumausaineen käyttörikokseen ja räjähderikokseen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat