Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

"Kovina aikoina solidaarisuus on huonossa huudossa"

Arhinmäen mielestä vasemmisto on epäonnistunut pitämään huolta turvaverkkoja tarvitsevista pienyrittäjistä

Kotimaa
 

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Paavo Arhinmäki on harmissaan siitä, ettei hänen puolueensa ole onnistunut vakuuttamaan tarpeeksi uusia äänestäjiä eikä aina omia kannattajiaankaan.

"Palautteen mukaan emme ota tarpeeksi huomioon köyhien emmekä duunarien asemaa, vaikka tekemämme aloitteet tähtäävät juuri heidän olojensa parantamiseen", Arhinmäki valittelee.

Vasemmistoliiton lakialoitteet ja kannanotot ovat koskettaneet Arhinmäen mukaan irtisanomissuojan sekä eläkeläisten, työttömien ja opiskelijoiden tilanteen kohentamista.

"Puolueen tulisi yhä selvemmin ajaa pienyrittäjien asiaa. Se, että kritisoimme osinkoja ja irtisanomisia jakavia suuryrityksiä, ei tarkoita, että arvostelisimme pienyrittäjyyttä", Arhinmäki vastaa.

Hänen mukaansa pienyrittäjät tarvitsevat lisää turvaverkkoja.

"Moni ei uskalla yrittää, koska he pelkäävät, että jos yritys kaatuu, pahimmassa tapauksessa myös yrittäjien puolisot putoavat pohjalle", Arhinmäki selvittää.

Pieniä ja keskisuuria yrityksiä on Arhinmäen mukaan tuettava, koska ne työllistävät ja tuovat maahan verorahoja, joilla hyvinvointivaltio pidetään pystyssä.

"Puolueen yksi keskeinen ongelma on se, että solidaarisuus eli vasemmiston pohja-ajatus ei ole yhteiskunnassa kovassa huudossa."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat