Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi jatkaa Karkkilan kolarin tutkintaa

Kotimaa
 

Karkkila. Karkkilan lähistöllä lauantaina sattunutta kuolonkolaria tutkitaan toistaiseksi liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä vammantuottamuksena, jossa on 18 asianomistajaa.

Tutkinnanjohtajan mukaan nimikkeet voivat vielä muuttua.

"Näin on tällä hetkellä. Mutta mihin tämä menee, jää nähtäväksi", sanoo rikoskomisario Rauli Salonen Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksesta.

"Nyt on selvitettävänä, onko tämä ollut tahallinen teko vai ei. Siellä oli ihan suora tie, ei löydy luonnollista selitystä [kolarille]. Siinä määrin voi johtopäätöksiä tehdä", Salonen sanoo ja jatkaa, ettei ota tapaukseen enempää kantaa keskeneräisen onnettomuussyyntutkinnan vuoksi.

Linja-auto ja henkilöauto törmäsivät lauantaina keskipäivällä valtatiellä 2:lla. Nokkakolarin jäljiltä linja-auto ajautui kyljelleen ojaan. Henkilöauton kuljettaja vuonna 1973 syntynyt sipoolainen mies kuoli ja 18 linja-autossa matkustanutta loukkaantui.

Linja-auton omistavan yrityksen toimitusjohtajan Boris Haglundin mukaan bussin kyydissä oli 18 hengen ryhmä Pohjanmaan Lapväärtin seudun eläkeläisiä sekä ryhmän opas. Haglund kertoi HS:lle lauantaina, että oppaan mukaan henkilöauto törmäsi tahallisesti päin bussia.

"Meillä ei ole mitään sellaista uutta kerrottavaa, jota mediassa ei olisi jo ollut", rikoskomisario Salonen sanoo.

Tutkinta jatkuu linja-autossa olleiden kuulemisilla, joita ei oltu vielä tiistaina aloitettu. Kuuleminen alkaa, kun kolarissa loukkaantuneet kotiutuvat sairaalasta.

Poliisi tiedottanee tapauksesta lisää ensi viikolla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat