Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Aki Hakonen on Suomen tuorein tangokuningas

Tuomarit ja yleisö olivat yksimielisiä matalaäänisen laulajan valinnasta

Kotimaa
 
Aki Hakonen
Aki Hakonen

Seinäjoen Tangomarkkinoilla valittiin lauantaina uudeksi tangokuninkaaksi nastolalainen Aki Hakonen, 33, joka käyttää taiteilijanimeä Aki Samuli.

Myöhäisillan finaalissa tuomarit äänestivät hänet yksimielisesti voittajaksi. Toiseksi sijoittui mäntsäläläinen Kalle Jussila.

Hakosen kilpailuvaltti oli hänen poikkeuksellisen matala ja tummasointinen äänensä. Laulajan esiintymisessä kiehtoi myös hänestä huokunut rauha.

Hakonen työskentelee ravintolatoimenjohtajana ja tapahtumatuottajana lahtelaisessa yrityksessä, joka järjestää muun muassa Summer Up -tapahtumaa ja pitää Lahden satamassa ravintolalaivaa. Hakonen myös laulaa Pilke-yhtyeen solistina.

Tangomakkinoille hän osallistui nyt ensimmäistä kertaa, mutta on voittanut aiemmin muun muassa Suomen legenda -kilpailun ja ollut Nokialla Tapsan tahtien finaalissa.

Superfinaaliin menijöistä päätti viisi alueraatia. Kaikki ne äänestivät Hakosen ykkösenä jatkoon.

Aki Hakonen oli myös ylivoimainen yleisön suosikki Tangomarkkinoiden yleisöäänestyksessä. Hän sai annetuista äänistä lähes puolet.

Kuninkaan rinnalla tangokuningattarena toimii tänä vuonna torstaina kuningattareksi kruunattu Susanna Heikki.

Sävellys- ja sanoituskilpailun voittivat englanninkieliseen poppiin aiemmin keskittyneet Sannaliisa "Sansa" Ilkka ja Terhi Pippuri kappaleella Kaipuun syleilyyn.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat