Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mies kuoli nettihuumeisiin ja toinen joutui sairaalaan

Poliisin mukaan kyse on uusista vaarallisista muuntohuumeista

Kotimaa
 

Vihannissa Pohjois-Pohjanmaalla on kuollut nuori mies ja toinen joutunut hengityskoneeseen käytettyään internetistä tilattua vaarallista huumausainetta. Molemmat miehet olivat syntyneet vuonna 1992.

Poliisi sai maanantaina hälytyksen asuntoon, missä huumetta oli käytetty. Yksi mies löydettiin asunnosta kuolleena ja toinen vietiin Oulun yliopistolliseen sairaalaan, missä hän joutui hengityskoneeseen. Hän ei ole enää hengenvaarassa.

"Aineen selvittäminen on vielä kesken, mutta tämänhetkisen tiedon mukaan on kyse uusista muuntohuumeista, jotka on jo luokiteltu huumausaineiksi", kertoo tutkinnanjohtaja Hannu Mensonen Oulun poliisilaitokselta.

Poliisilla on ollut kiinni otettuna kaksi henkilöä. Asiaa tutkitaan huumausainerikoksena, heitteillepanona ja kuolemantuottamuksena. Poliisi selvittää, onko huumausainetta liikkeellä laajemmin.

"En ota siihen kantaa. Selvittelemme parhaillaan, millainen kokonaisuus tässä on", Mensonen sanoo. "Valitettavasti tuntuu siltä, että internetin kautta huumeiden tilaaminen on yleistynyt aika lailla."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat