Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mitä mieltä olet kuntasi kulttuuritarjonnasta?

Kotimaa
 
Minna Raitavuo
Kaisa Jussila, 35, Tohmajärvi"Teen itse taidetta ja vedän kuvataideryhmiä kansalaisopistossa. Ihmiset ovat täällä kiinnostuneita taiteesta. Ehdottomasti saisi lisääkin olla."
Kaisa Jussila, 35, Tohmajärvi"Teen itse taidetta ja vedän kuvataideryhmiä kansalaisopistossa. Ihmiset ovat täällä kiinnostuneita taiteesta. Ehdottomasti saisi lisääkin olla."
Tommi Hämäläinen, 15, Tohmajärvi"Nuorilta puuttuu Tohmajärvellä oleskelupaikkoja varsinkin kesällä. Teen välillä dj-keikkoja nimellä dj Tomaatti. Diskot kiinnostavat, mutta ei muu kulttuuri."
Tommi Hämäläinen, 15, Tohmajärvi
"Nuorilta puuttuu Tohmajärvellä oleskelupaikkoja varsinkin kesällä. Teen välillä dj-keikkoja nimellä dj Tomaatti. Diskot kiinnostavat, mutta ei muu kulttuuri."
Markku Simonen, 61, Polvijärvi"Minä en kaipaa kulttuuritapahtumia. En kuitenkaan pääse yksinhuoltajana mihinkään. Minä marjastan ja pyöräilen kesällä yli 2 000 kilometriä."
Markku Simonen, 61, Polvijärvi
"Minä en kaipaa kulttuuritapahtumia. En kuitenkaan pääse yksinhuoltajana mihinkään. Minä marjastan ja pyöräilen kesällä yli 2 000 kilometriä."
Pauliina Parikka, 35, Polvijärvi"Kirjasto on minulle tärkein kulttuuripalvelu. Musiikkia kaipaisin enemmän. Polvijärvi on hiljentynyt entisestään. Kun muutin takaisin neljä vuotta sitten, tanssilavakin oli suljettu."
Pauliina Parikka, 35, Polvijärvi
"Kirjasto on minulle tärkein kulttuuripalvelu. Musiikkia kaipaisin enemmän. Polvijärvi on hiljentynyt entisestään. Kun muutin takaisin neljä vuotta sitten, tanssilavakin oli suljettu."
Timo Pakarinen, 62, Tohmajärvi"Ei tarvitse hehkuttaa Tohmajärveä. Kaikki on lakkautettu, elokuvateatterikin. Kaipaisin muutakin katsottavaa kuin koiranäyttelyt ja kotiseutumuseon työkalut."
Timo Pakarinen, 62, Tohmajärvi
"Ei tarvitse hehkuttaa Tohmajärveä. Kaikki on lakkautettu, elokuvateatterikin. Kaipaisin muutakin katsottavaa kuin koiranäyttelyt ja kotiseutumuseon työkalut."
Ronja Hyttinen, 12, Jenna Varis, 14, ja Riina Turunen, 14, Polvijärvi"Polvijärvellä ei ole mitään nuorille eikä muillekaan. Kesällä me lähinnä uimme. Kävisimme konserteissa, jos tänne kukaan tulisi. Joensuussa on joskus joku Antti Tuisku."
Ronja Hyttinen, 12, Jenna Varis, 14, ja Riina Turunen, 14, Polvijärvi
"Polvijärvellä ei ole mitään nuorille eikä muillekaan. Kesällä me lähinnä uimme. Kävisimme konserteissa, jos tänne kukaan tulisi. Joensuussa on joskus joku Antti Tuisku."
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat