Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yritä näitä, jos kännykkä ei kuulu

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

Uusi koti uudistalossa: Uuden asunnon ostajan on syytä varmistua jo etukäteen, että talon kännykkäkuuluvuutta on mietitty. Jos ongelmia ilmenee, ota yhteyttä operaattoriin ja asunnon myyjään.

Taloyhtiö: Ota yhteyttä puhelinoperaattoriin ja pidä asiaa esillä taloyhtiössä. Vuokralaiset voivat kääntyä vuokranantajan puoleen.

Vanhan talon remontti: Jos näköpiirissä on energiatehokkaiden ikkunoiden hankinta, harkitkaa, pitäisikö taloon rakentaa sisäinen antenniverkko. Sen asennus onnistuu helpoiten esimerkiksi putkiremontin yhteydessä.

Asunnossa: Mikäli operaattori ei auta eikä talossa synny yksimielisyyttä sisäisen verkon rakentamisesta, voi kokeilla kotikonsteja.

Jos kännykkä kuuluu esimerkiksi vain ikkunan vieressä, voit pitää puhelinta siellä ja puhua muualla huoneistossa bluetooth-kuulokkeen avulla.

Yksi ratkaisu on antennilla varustettu gsm-pöytäpuhelin, josta puhelut saa kännykkään joko rinnakkaisen sim-kortin tai soitonsiirron avulla. Antenniliikkeistä voi löytyä puhelimeen sopiva, ulos sijoitettava lisäantenni.

Pientalo tai kesämökki: Antenni katolla voi auttaa.

 

Viestintävirasto julkaisi 1. heinäkuuta ohjevideoita kännykkä- ja nettisignaalin vahvistamiseksi. Linkki videoihin löytyy viraston sivuilta www.ficora.fi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat