Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Olli Immonen: "Vastustan väkivaltaa"

Kansanedustaja kommentoi kohua perussuomalaisten Suomen Uutisille

Kotimaa
 
Olli Immonen (ps)
Olli Immonen (ps)

Kansanedustaja Olli Immonen (ps) on täsmentänyt Facebook-kirjoitustensa sanomaa perussuomalaisten verkkolehdelle Suomen Uutisille. Immonen painottaa käyvänsä taistelua monikulttuurisuutta vastaan ainoastaan poliittisella areenalla.

"Suomen parlamentin jäsenenä taistelen tavoitteideni puolesta aina ja vain poliittisin keinoin, demokraattista tietä. Vastustan väkivaltaa kaikissa sen eri muodoissa", Immonen toteaa.

Immonen julkaisi lauantaina kirjoituksen, jossa hän kertoi unelmoivansa "vahvasta, urheasta kansakunnasta, joka voittaa tämän painajaisen, jota kutsutaan monikulttuurisuudeksi". Immonen kutsui tekstissä samoin ajattelevia "taistelutovereiksi".

Nyt Immonen selventää, että hän haluaa käydä taistelua monikulttuurisuuden ääri-ilmiöitä, kuten radikalisoitumista, vastaan.

"En voi hyväksyä sitä, että monikulttuurisuuden sateenvarjon suojassa rantautuu Suomeen Isis-värväreitä", Immonen sanoo.

"Monet ovat joutuneet suuren tunnekuohun valtaan viestini johdosta. Tämä ei ole ollut tarkoitukseni. Täytyy olla jatkossa kuitenkin tarkempi sanojen kanssa."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat