Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yhteiskuntasopimuksesta sanottua

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

"Tavoitteenamme on työpanoksen lisääminen ilman lisäkustannuksia. Hallituksen tavoitteet ovat ehdottomasti oikeansuuntaisia. Erityisesti työaikojen lisääminen on tärkeätä. Keskimääräinen vuosityöaika on meillä keskimääräistä lyhyempi."

Markku Jalonen, Kuntatyönantajien työmarkkinajohtaja

"Työ- ja kasvusopimuksen jatko jo tuli, ja tämä kun tulisi perään, saataisiin kilpailukyky oikeaan suuntaan: positiivinen käänne henkiseen lamaan. Uskon, että toivoa on olemassa. Kannattaa yrittää."

Arto Satonen, kokoomuksen edustakuntaryhmän puheenjohtaja

"Kyllä ehdottomasti kannattaa yrittää. Sopimus on hallituksen keskeinen tavoite ja aika laillla tarpeellinen, koska 90-luvun keinoilla Suomea ei saada nousuun. Täkynä on veroale, ja muustakin voidaan neuvotella. Olen toiveikas."

Sampo Terho, perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja

"Kun työministerikin on todennut, että tavoite on epätasapainossa, sitä pitää tasapainottaa. Jos kiristysruuvista luovutaan, Sdp tukee sitä. Jos toiselle annetaan keppiä ja toisen osallistuminen on toiveiden varassa, sitä suomalaisten oikeudentunto ei kestä."

Antti Lindtman, Sdp:n eduskuntaryhmän puheenjohtaja

"Olisin toivonut, että koko neuvottelut olisivat alkaneet puhtaalta pöydältä. Tavoitteet, joita haetaan, ovat kannatettavia. Eniten hämmästyttää se, että hallituksen kiristyslistassa on välineitä, joilla hallitus voisi lisätä tuottavuutta. Pyritäänkö tiettyihin heikennyksiin vai tuottavuuden nousuun?"

Tarja Filatov (sd), työelämä- ja tasa-arvovaliokunnan puheenjohtaja

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat