Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pitseriasuku mukana kahdessa kärhämässä

Kotimaa
 

Oulussa on parin päivän aikana tapahtunut joukkotappelu ja puukotus, jotka liittyvät poliisin mukaan pitserioita omistavan ulkomaalaistaustaisen suvun toimiin.

Suvun epäillään aiemmin pelotelleen ja kiristäneen ravintoloitsijoita, jotka ovat aikoneet perustaa pitserian tai grillin suvun omanaan pitämälle alueelle.

"Näissä tuoreissa yhteenotoissa on kysymys kahden ravintoloita pitävän suvun pitkästä kaunasta", sanoo komisario Petri Savela Oulun poliisista.

Keskiviikkona Kempeleentiellä sijainneella autogrillillä tapahtuneeseen joukkotappeluun osallistui viisi miestä. Yhtä miestä lyötiin pesäpallomailalla. Hänen vammansa olivat vakavia mutta eivät hengenvaarallisia. Poliisi on ottanut kiinni tappelupukarit.

Torstaina ravintolasukujen vihanpito jatkui pitseriassa Kaijonharjun kaupunginosassa. Kaksi miestä tuli sisään ravintolaan, jolloin puhkesi tappelu henkilökuntaan kuuluvan kanssa.

"Henkilökuntaan kuuluva on lyönyt toista sisään tullutta ilmeisesti puukolla", Savela sanoo.

Kaksi miestä on otettu kiinni.

Keskusrikospoliisilla on tutkittavana vuosilta 2009–2013 viisi tapausta, joissa pitseriasuvun epäillään kiristäneen, pahoinpidelleen ja jopa puukottaneen kilpailijaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat