Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ministerit patistivat uudistuksiin

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

"Nyt pitää löytää yhdessä tekemisen meininki ja yhteisen edun on mentävä itsekkyyden edelle. Nyt pitää päästä keskustelemaan siitä, mitä pitää tehdä, mitä voidaan tehdä. Ei siitä, mitä ei saa tehdä. On keskusteltava siitä, ketkä ovat mukana, ei siitä, ketkä eivät ole mukana. Tilanteen kääntäminen on täysin omissa käsissämme."

Juha Sipilä (kesk), pääministeri
"En halua, että Suomi on koskaan samanlaisessa tilanteessa, missä Kreikka on tämän kesän aikana ollut: missä käytännössä muut kansainväliset instituutiot ja EU-jäsenmaat sanelevat, millaisia yhteiskunnallisia uudistuksia pitää tehdä. Meidän on tehtävä ne uudistukset ja kaikista parhaiten ne tehdään yhteiskuntasopimuksen kautta, pääministerin johdolla, yhdessä."

Alexander Stubb (kok), valtiovarainministeri
"Me tarvitsemme uusia tapoja toimia. Me ei tulla toimeen vanhoilla keinoilla. Kun työttömyys koko ajan nousee, meillä ei yksinkertaisesti kohta riitä rahat enää tämän työttömyyden hoitoon.

Meidän täyttyy miettiä, miten uudella tavalla hoidetaan työttömyyttä, ennen kaikkea millä uudella tavalla saadaan työtä tähän maahan."

Jari Lindström (ps), oikeus- ja työministeri

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat