Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi: Kaksi raiskauksen yritystä tapahtunut Oulussa

Kotimaa
 

Oulu. Poliisi pyytää havaintoja kahdesta raiskauksen yrityksestä, jotka tapahtuivat viime viikonloppuna ja heinäkuun lopulla Oulussa.

Sunnuntaina aamuyöllä noin kello 4.20 nuori nainen käveli Kajaanintien kevyenliikenteenväylällä, kun hän huomasi, että kolme miestä seuraa häntä. Raksilan uimahallin kohdalla miehet tönäisivät naista, kaatoivat maahan ja yrittivät riisua häntä. Hän pääsi tilanteesta pois, kun kaksi sivullista miestä tuli apuun. Poliisin mukaan naisen kimppuun hyökänneet kolme miestä olivat tummaihoisia ja noin 170–175 senttiä pitkiä. Yhdellä miehistä oli lyhyt irokeesikampaus ja valkoinen huppari. Kaksi muuta miestä olivat kaljuja tai heillä oli aivan lyhyeksi leikatut hiukset.

Toinen raiskauksen yritys tapahtui lauantaina 25. heinäkuuta. Aamuyöllä noin kello neljän aikaan polkupyörällä liikkunut nainen kaadettiin maahan Iskontielle johtavassa Pohjantien alikulussa. Pyörällä liikkunut mies kaatoi naisen, pahoinpiteli ja yritti riisua häntä. Mies pakeni, kun paikalle saapui sivullisia. Poliisin mukaan mies oli tummaihoinen. Hänellä oli lähes mustat hiukset.

Poliisi pyytää silminnäkijöitä ja tilanteisiin puuttuneita sivullisia ottamaan yhteyttä poliisiin numeroon 02–95416194.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat