Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Perussuomalaiset totuttelevat kompromisseihin

Kotimaa
 
Mari Rantanen, 39Helsinki, ensihoitaja 1. Vastuunkanto vaatii kompromisseja, koska yksi puolue ei saa kaikkea läpi. Mutta arvomaailma ei muutu.2. Perussuomalaiset on pienen ihmisen asialla.
Mari Rantanen, 39Helsinki, ensihoitaja 1. Vastuunkanto vaatii kompromisseja, koska yksi puolue ei saa kaikkea läpi. Mutta arvomaailma ei muutu.2. Perussuomalaiset on pienen ihmisen asialla.

HS vieraili perussuomalaisten puoluekokouksessa Turussa. HS kysyi 20-vuotiaan puolueen jäseniltä kahta asiaa: 1. Muuttaako hallitusvastuu perussuomalaisia ja jos muuttaa, niin miten? 2. Miksi olet perussuomalainen?

Pia Punkki, 48Kuopio, maanviljelijä1. Ei se muuta mitenkään.2. Keskusta ei enää aja maanviljelijöiden asiaa, kokoomus ei ole koskaan ajanut. EU määrää maataloudesta, mutta perussuomalaiset puolustavat myös pieniä perheviljelmiä.
Pia Punkki, 48
Kuopio, maanviljelijä1. Ei se muuta mitenkään.
2. Keskusta ei enää aja maanviljelijöiden asiaa, kokoomus ei ole koskaan ajanut. EU määrää maataloudesta, mutta perussuomalaiset puolustavat myös pieniä perheviljelmiä.
Pasi Paananen, 50Varkaus, laatupäällikkö1. Vastuu tuo kokonaisvaltaista ajattelua. Samalla herää sisäistä kritiikkiä esimerkiksi Kreikka-paketeista. Se kuuluu asiaan.2. Tämä on kansanliike, joka on avoin eri-ikäisille ja erirotuisille. Helppo puolue, jolla on selkeä linja.
Pasi Paananen, 50
Varkaus, laatupäällikkö
1. Vastuu tuo kokonaisvaltaista ajattelua. Samalla herää sisäistä kritiikkiä esimerkiksi Kreikka-paketeista. Se kuuluu asiaan.
2. Tämä on kansanliike, joka on avoin eri-ikäisille ja erirotuisille. Helppo puolue, jolla on selkeä linja.
Tom Eklund, 60 Espoo, eläkeläinen1. Nyt uskaltaa paremmin olla perussuomalainen. Lapseni on homo ja 15 vuotta sitten oli kyseenalaista, uskalsinko mennä Pride-kulkueeseen puolueen t-paita päällä. Nyt ei tarvitse pelätä, että saa turpaansa.2. Täällä on monipuolista porukkaa, myös meitä ruotsinkielisiä.
Tom Eklund, 60 Espoo, eläkeläinen1. Nyt uskaltaa paremmin olla perussuomalainen. Lapseni on homo ja 15 vuotta sitten oli kyseenalaista, uskalsinko mennä Pride-kulkueeseen puolueen t-paita päällä. Nyt ei tarvitse pelätä, että saa turpaansa.
2. Täällä on monipuolista porukkaa, myös meitä ruotsinkielisiä.
Daniel Kaartinen, 20Lemi, tekniikan ylioppilas1. Ohjelma ei muutu, mutta eduskuntatyössä on opittava tekemään kompromisseja. Siitä pitää oppia tykkäämään.2. Puolue vastaa parhaiten aatemaailmaani: kansallisvaltio, yksilönvapaus, yrittäjyys ja lupa menestyä. Ei liikaa vasemmalla eikä oikealla.
Daniel Kaartinen, 20
Lemi, tekniikan ylioppilas
1. Ohjelma ei muutu, mutta eduskuntatyössä on opittava tekemään kompromisseja. Siitä pitää oppia tykkäämään.
2. Puolue vastaa parhaiten aatemaailmaani: kansallisvaltio, yksilönvapaus, yrittäjyys ja lupa menestyä. Ei liikaa vasemmalla eikä oikealla.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat