Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Budjettiehdotuksesta sanottua

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

"Pidän budjettiesitystä aika yllätyksettömänä, mutta minusta on hyvä, että 450 miljoonan työtulovähennys tehdään heti ensi vuonna."

Veronmaksajien toimitusjohtaja Teemu Lehtinen
 

"Ainoa uutinen on työtulovähennysasia, koska oli epäselvää, milloin se tulee. Kaikki muu menee hallitusohjelman liitteen mukaan. Kun leikkauksia tulee voimaan ensi vuonna, kysyntä supistuu. Tämän vuoksi veronkevennys hiukan tukee ostovoimaa ja pitää yllä kotimarkkinoiden talouskehitystä.

SAK:n pääekonomisti Olli Koski
 

"Tämä on sitä, mitä Suomi tarvitsee. Suomi tarvitsee ihmisille kannustimia lähteä sohvan pohjalta töitä etsimään. Työtulovähennys kannustaa ihmisiä ottamaan vastaan pieniä työtehtäviä, kuten osa-aikaista työtä. Kun työtulovähennystä jonkin verran lisätään, niin kannustinongelmaa siirretään eteenpäin niille, jotka haluaisivat puolipäivätöistä kokopäivätöihin."

Nordean pääekonomisti Aki Kangasharju

 

"Budjetti pahentaa työttömyysongelmaa ja pakottaa työttömät, eläkeläiset ja opiskelijat laman sijaiskärsijöiksi. Pitkäaikaistyöttömyyden torjumiseen tarkoitettujen työllisyysmäärärahojen leikkaaminen ensi vuonna 50 miljoonalla suurtyöttömyyden oloissa on järjetöntä."

Vasemmistoliiton eduskuntaryhmän puheenjohtaja Aino-Kaisa Pekonen
 

"Budjettiesitykseen sisältyvän työtulovähennyksen ja muiden veroperusteiden muutosten vaikutukset on ehdottomasti kompensoitava kunnille hallitusohjelman mukaisesti."

Kuntaliiton varatoimitusjohtaja Timo Kietäväinen

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat