Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nuoret miehet tunnustivat Stubbin ikkunoiden rikkomisen

Kaksikko oli ampunut ikkunoita ilmakiväärillä

Kotimaa
 

Poliisin mukaan valtiovarainministeri Alexander Stubbin (kok) asunnon ikkunoita rikkoneet kaksi nuorta miestä olivat ampuneet ikkunoihin myös ilmakiväärillä. Vain ikkunoiden uloimmat lasit rikkoutuivat.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos otti keskiviikkona kiinni kaksi nuorta miestä, joita epäillään maanantain ja tiistain välisenä yönä Espoon Haukilahdessa ja Westendissä tehdyistä kolmesta vahingonteosta. Miehet ovat tunnustaneet teot.

Poliisi jatkaa tekotavan selvittämistä sekä mahdollista motiivia. Rikoksista epäiltyjä miehiä esitetään vangittaviksi viimeistään lauantaina.

Miehet rikkoivat valtiovarainministeri Stubbin asunnon ikkunoiden lisäksi myös lähistöllä olevan koulun ja päiväkodin ikkunoita. Poliisi kertoo selvittävänsä myös sitä, onko tekijöillä ollut omaisuuden vahingoittamisen lisäksi tarkoituksena vahingoittaa valtiovarainministeri Stubbia tai tämän perhettä.

Tekoja tutkitaan törkeänä kotirauhan rikkomisena ja vahingontekona. Kouluun kohdistunutta tekoa tutkitaan törkeänä vahingontekona. Tutkinnassa tullaan selvittämään myös useita aiempia kyseiseen kouluun ja päiväkotiin tämän vuoden aikana kohdistuneita vahingontekoja.

Teoista epäillyt 20- ja 21 -vuotiaat miehet ovat asuneet alueella pitkään. Toinen miehistä ilmoittautui poliisille itse sen jälkeen, kun hänet oli tunnistettu viestimien julkaisemista valvontatallennekuvista.

Toinen henkilö otettiin kiinni samana iltana Espoossa.

Miehiä epäillään rikoksista todennäköisin syin. Poliisin tietojen mukaan heillä ei ole aiempaa rikollista taustaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat