Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliitikot ja asiantuntijat kommentoivat

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Ville Niinistö, Vihreiden puheenjohtaja: "Näyttää yhä enemmän siltä, että neuvottelut ovat olleet perusoikeistolaisen Sipilän hallituksen yritys kaataa vastuu kohtuuttomasta leikkauspolitiikastaan työntekijöiden niskaan."
Ville Niinistö, Vihreiden puheenjohtaja: "Näyttää yhä enemmän siltä, että neuvottelut ovat olleet perusoikeistolaisen Sipilän hallituksen yritys kaataa vastuu kohtuuttomasta leikkauspolitiikastaan työntekijöiden niskaan."
Paavo Arhinmäki, Vasemmistoliiton puheenjohtaja: "Nyt haettiin työmarkkinaratkaisua, jossa työntekijöiltä odotettiin paljon ja työnantajilta ei mitään. Oli sisilialainen tarjous, että leikatkaa palkkojanne tai leikkaamme muualta."
Paavo Arhinmäki
, Vasemmistoliiton puheenjohtaja
: "Nyt haettiin työmarkkinaratkaisua, jossa työntekijöiltä odotettiin paljon ja työnantajilta ei mitään. Oli sisilialainen tarjous, että leikatkaa palkkojanne tai leikkaamme muualta."
Carl Haglund,Rkp:n puheenjohtaja: "Olin alusta alkaen sitä mieltä, että sopimuksen synty on epätodennäköinen. Olisin mielelläni tullut positiivisesti yllätetyksi."
Carl Haglund,
Rkp:n puheenjohtaja
: "Olin alusta alkaen sitä mieltä, että sopimuksen synty on epätodennäköinen. Olisin mielelläni tullut positiivisesti yllätetyksi."
Lauri Lyly, SAK:n puheenjohtaja: "Pikaiseksi ja ainoaksi ratkaisuksi Suomen talouden ongelmiin yhteiskuntasopimuksesta ei olisi ollut."
Lauri Lyly
, SAK:n puheenjohtaja
: "Pikaiseksi ja ainoaksi ratkaisuksi Suomen talouden ongelmiin yhteiskuntasopimuksesta ei olisi ollut."
Matti Alahuhta, EK:n puheenjohtaja: "Nyt on nopeasti tartuttava uusiin keinoihin saada Suomesta yrityksille haluttu paikka toimia. Tämä edellyttää työmarkkinajärjestelmän uudistamista. Päätöksentekoa tulee siirtää yrityksiin."
Matti Alahuhta
, EK:n puheenjohtaja
: "Nyt on nopeasti tartuttava uusiin keinoihin saada Suomesta yrityksille haluttu paikka toimia. Tämä edellyttää työmarkkinajärjestelmän uudistamista. Päätöksentekoa tulee siirtää yrityksiin."
Pasi Kuoppamäki, Danske Bankin pääekonomisti: "Jos hallitus toteuttaa uhkauksensa [lisäleikkauksista], se merkitsee kotitalouksille lisärasitteita. Kotimainen kysyntä heikkenee samassa tilanteessa, kun vientiin ei saada mitään lisäpotkua."
Pasi Kuoppamäki
, Danske Bankin pääekonomisti
: "Jos hallitus toteuttaa uhkauksensa [lisäleikkauksista], se merkitsee kotitalouksille lisärasitteita. Kotimainen kysyntä heikkenee samassa tilanteessa, kun vientiin ei saada mitään lisäpotkua."
Sture Fjäder, Akavan puheenjohtaja: "Toivoimme, että neuvotteluasetelman ja sopimuksen tasapainoisuus olisi saatu kaikkia tyydyttäväksi. Rakenteiden uudistaminen ei voi tarkoittaa vain palkansaajien aseman heikentämistä."
Sture Fjäder
, Akavan puheenjohtaja
: "Toivoimme, että neuvotteluasetelman ja sopimuksen tasapainoisuus olisi saatu kaikkia tyydyttäväksi. Rakenteiden uudistaminen ei voi tarkoittaa vain palkansaajien aseman heikentämistä."
Jorma Turunen, Teknologiateollisuuden toimitusjohtaja: "Yhteiskuntasopimuksen myötä nyt menetettiin tilaisuus, jota Suomi olisi historiallisen heikossa taloustilanteessa tarvinnut."
Jorma Turunen
, Teknologiateollisuuden toimitusjohtaja
: "Yhteiskuntasopimuksen myötä nyt menetettiin tilaisuus, jota Suomi olisi historiallisen heikossa taloustilanteessa tarvinnut."
Markku Jalonen, Kunta-alan työmarkkinajohtaja: "Suomen kilpailukykyä olisi ollut mahdoton parantaa ilman konkreettista ja mitattavaa tavoitetta alentaa yksikkötyökustannuksia. Ilman tätä koko yhteiskuntasopimus olisi ollut enemmän tai vähemmän epämääräinen."
Markku Jalonen
, Kunta-alan työmarkkinajohtaja
: "Suomen kilpailukykyä olisi ollut mahdoton parantaa ilman konkreettista ja mitattavaa tavoitetta alentaa yksikkötyökustannuksia. Ilman tätä koko yhteiskuntasopimus olisi ollut enemmän tai vähemmän epämääräinen."
Antti Palola, STTK:n puheenjohtaja: "Työmarkkinapöydissä voidaan tehdä monia asioita, mutta kaikkea vastuuta työnantajat tai hallitus eivät voi sälyttää ainoastaan palkansaajille heidän ostovoimaansa, hyvinvointiansa ja työelämäänsä kurjistamalla."
Antti Palola
, STTK:n puheenjohtaja
: "Työmarkkinapöydissä voidaan tehdä monia asioita, mutta kaikkea vastuuta työnantajat tai hallitus eivät voi sälyttää ainoastaan palkansaajille heidän ostovoimaansa, hyvinvointiansa ja työelämäänsä kurjistamalla."
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat