Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Aurinkokennoja ja Neuvostoliiton- kauppaa

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
Lastenhuoneen huonekaluja esiteltiin messuyleisölle vuonna 1965.
Lastenhuoneen huonekaluja esiteltiin messuyleisölle vuonna 1965.

1976

Järjestäjät markkinoivat kymmenpäiväisiä yleismessuja koko perheen tapahtumana. Messuilla esitettiin uutuuksia aurinkokennosta raskaan konepajateollisuuden tuotteisiin.

1978

Tampereen messuilla oli kolmetoista teemaa, joihin kuuluivat esimerkiksi foto ja optiikka. Yleisö sai hyötytietoa muun mussa kopio- ja monistekoneista sekä tietojenkäsittelyjärjestelmistä.

1980

Yksi Jyväskylän messujen esittelyhalleista oli varattu puuntyöstökoneiden esittelylle. Esillä oli mekaanisen puunjalostusteollisuuden koneita ja laitteita sirkkeleistä sorveihin ja purunpoistolaitteisiin. Tapahtumassa järjestettiin myös seminaari Neuvostoliiton ja Suomen rajakaupasta.

1987

Idänkauppa kiinnosti myös Savon messuilla. Suomalais-neuvostoliittolainen kauppakamari jakoi tietoa Neuvostoliiton talousuudistuksen vaikutuksista. Näyttelyn erikoisteemoja olivat tietoliikenne, koti ja keittiö sekä vapaa-aika. Kuopiossa oli myös viihdettä, eli Savon Herkules-voimamieskilpailu ja savon murteen tietokilpailu.

1995

Laman runtelemat kunnat kalastelivat veronmaksajia Oulun messuilla. Suurmessuilla oli mukana 41 kuntaa, joista lähes kaikki markkinoivat itseään puhtaana ja luontoystävällisenä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat