Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Opastusta saa kirjastoista ja yhdistyksiltä

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

 Operaattorit antavat asiakkailleen opastusta tietotekniikan sekä puhelin- tai internetliittymän valintaan ja käyttöön. Puhelinpalvelussa käyttöopastus voi maksaa yli kaksi euroa minuutilta.

 Tietoa kuluttajan oikeuksista, tavaran tai palvelun virheen hyvityksestä, sopimuksista ja maksamisesta antaa kuluttajaoikeusneuvoja. Vinkkejä ja yhteystietoja löytyy osoitteesta kuluttajaneuvonta.fi.

 Maksutonta apua, neuvontaa ja koulutusta tietotekniikka-asioissa saa useista kirjastoista. Pääkaupunkiseudulla Helmet-kirjastojen syksyn tapahtumakalenterissa on esimerkiksi älylaite- ja tietopajoja sekä atk-opastusta.

 Neuvoja voi kysyä monista yhdistyksistä. Ilmaiseksi henkilökohtaista opastusta antavat senioreille esimerkiksi Enter ry pääkaupunkiseudulla, Mukanetti ry Tampereella, Joen Severi ry Joensuussa sekä Savonetti ry Kuopiossa.

 Maksullista neuvontaa tarjoavat monet yritykset. Palvelunumeroihin soitto maksaa usein eurosta kahteen minuutilta. Huoltokäynnit ja etähuollot voivat maksaa 40–50 euroa tunnilta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat