Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Haku päälle: Mihin hävisi Suomen talouden linja?

Kansanedustajat, taloustutkijat ja yrityspäättäjät kokoontuvat Finlandia-talolle

Kotimaa
 
Petri Korhonen

Suomen talouden tilasta sekä kansalaiset että päättäjät ovat aika yksimielisiä: syöksykierteessä ollaan, oletettu jyrkkyyden aste vain vaihtelee puhujan optimismin tai pessimismin mukaan. Mutta avoimia käytännön kysymyksiäkin on täksi syksyksi paljon:

Mihin suomalaisyritysten pitäisi viedä tuotantonsa, että edes jotkut työpaikat olisivat turvassa taantumalta? Ovatko tulevat verotusmuutokset koskaan oikeudenmukaisia? Voiko johtajaa palkita eettisemmin jollain muulla tavalla kuin rahalla? Ja ennen kaikkea, kuka tai mikä määrittelee nyt Suomen talouden linjan?

Kaikkiin näihin kysymyksiin etsitään vastauksia Helsingin Sanomien ja johtamiskouluttaja Aalto EE:n järjestämällä ensimmäisellä Taloudenpuolustuskurssilla.

Kansanedustajille suunnatussa kaksipäiväisessä tapahtumassa kuullaan arvioita Suomen talouden lähiaikojen kohtalonkysymyksistä, ja katsotaan miten eri päätökset vaikuttaisivat yritysten ja palkansaajien käytännön arkeen.

Puhujina ja herättelijöinä Finlandia-talossa toimivat maamme eturivin taloustutkijat, ammattijärjestöjen osaajat sekä monen eri alan yrittäjät. Kuulijoita herättelevät ja vallitsevia totuuksia kyseenalaistavat muun muassa professorit Sixten Korkman ja Heikki Niskakangas , johtamiskouluttaja Meri Vehkaperä sekä yrittäjä Susanna Rantanen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat