Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ei kuulosta loogiselta

Kotimaa
 
Marko Junkkari Helsingin Sanomat
Kirjoittaja on HS:n politiikan ja talouden toimittaja.

Kansanedustaja Olli Immosen Facebook-kirjoituksesta alkanut kohu ottaa perussuomalaisilla koville. Ainakin siitä päätellen, miten ihmeellisille kierroksille perussuomalaisten Matti Putkonen sai keskiviikon tiedotustilaisuuden mustine listoineen.

Tilaisuudessa Immonen ilmoitti eroavansa perussuomalaisten eduskuntaryhmästä kahdeksi kuukaudeksi.

Ryhmän piti käsitellä Immosen Facebook-kirjoituksia ensimmäisessä kokouksessaan syyskuun alussa. Perussuomalaisille toverituomioistuin olisi ollut hankala, sillä Immosella on ryhmässä paljon ymmärtäjiä.

Immosen päätöksen myötä kiusallinen tilanne vältetään. Eduskuntaryhmän puheenjohtajan Sampo Terhon mukaan eduskuntaryhmä ei voi rangaista Immosta, koska tämä ei ole enää ryhmän jäsen. Terhon mukaan asiaa käsitellään lokakuussa, kun Immonen hakee uudelleen ryhmän jäsenyyttä.

"Jos ja kun luottamus palautuu, Immonen voi hakea uudelleen ryhmän jäsenyyttä", Terho sanoi. Terho kuitenkin totesi, että Immoseen ei kohdistu nytkään epäluottamusta.

Siis hetkinen. Ei kuulosta kovin loogiselta.

"Jos ja kun" luottamus palautuu, eikä luottamus ole Terhon mukaan edes mennyt. Eikä Immosella omien sanojensa mukaan ole yhteyksiä ääriryhmiin eikä hän tehnyt muutenkaan mitään väärin. Miksi Immonen sitten eroaa ryhmästä?

Kriisiviestintäoppaiden mukaan kohun keskelle joutuneen pitää pyrkiä tukahduttamaan kohu mahdollisimman pikaisesti. Perussuomalaiset tekevät täsmälleen päinvastoin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat