Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kesä näyttää päättyvän maanantaina

Viikonloppuna etelässä päästään pariinkymmeneen asteeseen

Kotimaa
 

Näyttää siltä, että kesä päättyy ensi maanantaina. Tuleva viikonloppu on lämmin ja vielä elokuun viimeisenä päivänä eli maanantaina on kesäistä.

Tämän jälkeen lämpötila putoaa reilusti 20 asteen alapuolelle. Parinkymmenen asteen lämpötiloja voidaan kyllä vielä ensi viikolla saavuttaa, mutta vain paikallisesti, kertoo Helsingin Sanomien meteorologi Jesse Heikkilä.

Lämpimiä jaksoja ei ole enää näkyvissä.

Ilmatieteen laitoksen mukaan perjantai on muuta viikonloppua hiukan viileämpi päivä. Etelässä lämpötilat jäävät parinkymmenen alapuolelle. Perjantaina koko maan yli pyyhkäisee myös iso sadealue. Sen jälkeen sadekuuroja voi esiintyä monessa paikkaa. Varsinkin lauantaina kuuroja voi olla paljon.

Lauantaina ja sunnuntaina etelässä päästään pariinkymmeneen asteeseen. Pohjoisessa on viileämpää, noin 10–15 astetta. Sadekuurot voivat laskea päivälämpötiloja.

Viikonlopun lämpimin päivä on näillä näkymin sunnuntai.

Välillä ukkonenkin voi jyrähdellä siellä täällä. Ukkoset ovat todennäköisimpiä maan keskialueilla. Etelärannikolle niitä ei todennäköisesti tule. Lämpimintä viikonloppuna on luultavasti eteläisessä Suomessa.

Ilmatieteen laitos on antanut perjantaina voimassaolevia metsäpalovaroituksia eteläiseen Suomeen Varsinais-Suomea lukuun ottamatta, Pohjanmaalle ja käsivarteen. Tuulivaroituksia on annettu Suomen merialueille ja Etelä-Lappiin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat