Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kännykän käyttöön suuttunut mies puukotti teinityttöä Nokialla – uhrille vakavia vammoja

Tyttö sai vakavia vammoja. Poliisi tutkii puukotusta tapon yrityksenä.

Kotimaa
 
Reijo Hietanen
HS:n tietojen mukaan puukotus tapahtui Kankaantaan Siwassa Nokialla. Kauppa oli keskiviikkoiltana auki normaalisti.
HS:n tietojen mukaan puukotus tapahtui Kankaantaan Siwassa Nokialla. Kauppa oli keskiviikkoiltana auki normaalisti. Kuva: Reijo Hietanen

Vuonna 1957 syntynyt mies puukotti teinityttöä ylävartaloon kaupan kassalla Nokian Kankaantaan alueella. Puukotus tapahtui keskiviikkona iltapäivällä puoli neljän aikaan.

HS:n tietojen mukaan puukotus tapahtui Kankaantaan Siwassa.

Vuonna 2000 syntynyt tyttö oli kaupassa ostoksilla ystävänsä kanssa, kun kassalla tyttöjen vieressä omia ostoksiaan pakannut nokialainen mies kiinnitti huomionsa uhrin kännykän käyttöön ja lähes välittömästi sen jälkeen puukotti uhria. Tyttö sai vakavia vammoja.

Paikalle hälytetty poliisi tapasi epäillyn kaupan ulkopuolelta ja otti hänet kiinni. Teon motiivista tai muista tutkinnan yksityiskohdista ei voida poliisin mukaan esitutkinnan tässä vaiheessa tiedottaa.

Illalla kello kahdeksan aikaan Kankaantaan Siwa oli auki normaalisti. Kaupan sisällä ei näkynyt merkkejä puukotuksesta, ja illalla asiakkaita saapui ostoksille harvakseltaan.

HS:n tavoittama Suomen Lähikauppa Oy:n turvallisuusjohtaja Hannu Huuhtanen ei vahvista puukotuksen tapahtumapaikkaa eikä tässä vaiheessa kommentoi tapausta.

Rikoskomisario Jari Kinnusen kertoo, että kiinni otettu mies ei ollut päihtynyt. Esitutkinta jatkuu torstaina epäillyn ja todistajien kuulemisella. Uhrin osalta asiaan palataan hänen terveydentilansa sen salliessa.

Poliisi tutkii puukotusta tapon yrityksenä.

Kinnusen mukaan poliisi selvittää miehen osallisuutta heinäkuussa samassa kaupassa tapahtuneeseen pahoinpitelyyn, jossa vuonna 1998 syntynyttä nuorukaista lyötiin nyrkillä. Myös tuolloin tilannetta oli edeltänyt uhrin kännykän käyttö.

Jukka Harju HS
Markus Heikkilä HS
Nokia/Helsinki

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat