Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

PS:n äänestäjät purkavat pettymystään

Kotimaa
 

"Voin sanoa, että perussuomalaisten kannattaminen loppui juuri tähän ja nyt."

Marko Meyer
 

"On niin petetty ja hyväksikäytetty olo, mutta tätähän se tulee olemaan juuri meillä pienipalkkaisilla naisilla. Itsepä äänestin ja näköjään kerjäsin verta nenästäni!"

Sanna Bom
 

"Olette pettäneet kaikki teitä äänestäneet, rikkoneet kaikki antamanne vaalilupaukset. Eipä tarvi enää koskaan ketään äänestää, koska olitte se ainoa puolue, jonka uskoin sanansa pitävän."

Miika Mussalo
 

"Totaalisen iso vitsi tämä koko puolue. Toimitte täysin päinvastoin, mitä lässytitte ennen vaaleja. Aivan käsittämätöntä touhua ja vilpittömästi toivon että "tukehdutte pullaanne" vai mihinkä pirun "jytkyynne"."

Jari Okkonen
 

"Olen erittäin pettynyt perussuomalainen. Valitettavasti täytyy todeta näin."

Pirjo Lampi
 

"Näin pahaa takinkääntöä ei tässä maassa ennen nähtykään. Surulla tunnustan äänestäneeni persuja. Seuraava äänestys takaa, että jytkyn sijaan saatte supermäjäyksen. Soinin ja kumppaneiden hallitustaival loppuu yhteen kauteen."

Antero Rautiainen
 

"Kuinka te kehtaatte ja kyllähän te kehtaatte! Ensin Kreikka, sitten pakolaisia lisää ja nyt sitten vielä tämä. Ennen kuin on liian iso jytky housuissa, ymmärtäkää edes lähteä hallituksesta noiden toilailujen jälkeen. Vai onko jo perseet liimautuneet Audien takapenkeille?"

Jukka Määttänen
 

"Sitä oltiin niin duunarin asialla oppositiossa. Mä oikeasti luulin, että perussuomalaisilla on munaa olla pienen ihmisen puolue, kun vasemmisto ja demarit eivät sitä enää ole."

Ville Vahtera
 

"Otakee lissää 17–25vuotiaita pakolaisia, kyllä työt tulee tehtyä pienemmällä palkalla, vaan oman maan kansalaiset kituu ja leikkauksia viedään! Kiitos Timo Soini, äänestin sinua, mutta ojaan vei!"

Mirva Malinen
 

"Tämä olikin sitten ps-äänestäjänä tässä. Viimeinen niitti. Hyvää yötä."

Pasi Mannonen
 

"Siihen malliin on takit viuhunut, että mihinköhän suuntaan ne saumat nyt osoittaa?"

Tero Paakkonen
 

"Lyhyeksi taitaa jäädä teidänkin hallitusaika, ja voitte valmistautua seuraavaksi pieneksi takiaispuolueeksi. Teidät tämän jälkeen kansakunta tulee muistamaan suurena takinkääntöpuolueena."

Risto Kähärä
 

"Ihan samaa sontaa jauhoi keskusta ja kokoomuskin. Persut petti vaan pahiten. Kannattaa jatkossa äänestää punavihreää painajaista."

Mitja Heiskanen
 

"Eipähän tarvi seuraavissa vaaleissa enää äänestämään mennä!"

Pekka Vuoriluoma
 

"Persut taitaa kulkea kokoomuksen hihnassa."

Jarkko Tiitinen
 

"Kyllä hävettäisi sanoa äänestäneensä persua. Persu pettää ja pahasti."

Jouni Lehtinen
 

"Hävetkää, olitte ainoa toivo ja tässä kiitos!"

Päivi Perho

 

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat