Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi kutsui tukipartioita Helsinkiin

Perjantain mielenosoitukseen odotetaan kymmeniätuhansia ihmisiä

Kotimaa
 

Hallituksen leikkauspäätöksiä vastustava mielenilmaus tulee tukkimaan Helsingin keskustan perjantaina, ennustaa poliisi. Paikalle voi ennakkotietojen mukaan saapua jopa kymmeniätuhansia ihmisiä.

SAK:n, Akavan ja STTK:n liittojen jäsenet kokoontuvat Rautatientorilla kello 11. Myös poliisien uskotaan osallistuvan mielenilmaukseen.

Töissä olevien poliisien tehtävänä on puolestaan paitsi hoitaa hälytystehtävät ja muu poliisitoiminta myös turvata jättimielenilmauksen sujuminen. Rautatientorille johtavat tiet suljetaan moottoriajoneuvoilta kello 9.30:n ja 14:n väliseksi ajaksi.

Hakaniemen suunnasta liikenne katkaistaan Kaisaniemen liikenneympyrän kohdalta, lännen suunnasta Mannerheimintieltä lähtien.

Riittääkö Helsingin poliisilaitoksella väkeä, ylikomisario Seppo Kujala?

"Toistaiseksi ainakin näyttää siltä, että riittää. Poliisin työtaisteluasioihin en ota kantaa."

Helsinkiin on Kujalan mukaan tulossa mielenilmauksen vuoksi tukipartioita muualta Suomesta. Tarkkoja partiomääriä poliisi ei kerro.

Poliisi kehottaa välttämään yksityisautoilua Helsingin keskustassa perjantaina. Kujala arvioi, että pahin liikennesumppu ulottuu Hakaniemestä ydinkeskustaan. Seisovaa liikennettä on odotettavissa aamupäivästä alkuiltaan saakka.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat